Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

"Καυστική" ανακοίνωση Νικάκη κατά Καραμπίνα


Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ Κώστας Νικάκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραμπίνα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανοιχτή επιστολή για κ. Καραμπίνα Γιάννη

Γιάννη καλημέρα.
Με λύπη μου, πραγματικά, πληροφορήθηκα, ότι γυρνάς από δω κι από κει και απειλείς ότι θα προσφύγεις στη Δικαιοσύνη, κατά της ΕΣΚΑΒΔΕ και των ομάδων Β' της Πόλης σου για «παρανομίες» που προφανώς φαντάζεσαι.
Η Ένωση μας, είναι πάντα ανοιχτή σε κάθε άποψη, προβληματισμό για το άθλημα μας, διαμαρτυρίες κλπ, καθώς και το τηλέφωνο του Προέδρου της είναι στη διάθεση οποιουδήποτε. Δεν το έκανες και λειτούργησες όπως ο… Χλαπάτσας στα σήριαλ.
Τι είναι αυτό που σε ενοχλεί Γιάννη; Ότι η ΕΣΚΑΒΔΕ έχει τόσα Σωματεία όσα όλη η ΟΧΕ; Ότι και το πιο «μικρό» Σωματείο της Πόλης σου έχει τριπλάσιους αθλητές από τους δικούς σου; Ότι δήθεν σου «κλέβουν» προπονητικές ώρες; Ή ότι επειδή έχεις την εκλεγμένη εξουσία σου θέλεις να επιβάλεις κάτι;
Γιάννη, η Ένωση μας έχει το αυτοδιοίκητο και μπορεί να διεξάγει τα πρωταθλήματα όπως αποφασίζουν τα Σωματεία. Πάντα σε επίπεδο Ένωσης και όχι τα Εθνικά Πρωταθλήματα.
Συνεπώς οι ομάδες Β είναι νόμιμες, οι αθλητές έχουν Δελτία, είναι Έλληνες Πολίτες. Κάνουν Α -Θ-Λ-Η-Τ-Ι-Σ-Μ-Ο, δεν μοιράζουν ναρκωτικά. Και σε τελευταία ανάλυση ο Νόμος που επικαλείσαι είναι γεμάτος «παραθύρια» και κατασκεύασμα των ανθρώπων, ενώ η ΗΘΙΚΗ είναι της άνωθεν Δύναμης.
Μπορείς λοιπόν, να προσφύγεις στη Δικαιοσύνη. Θα είμαστε εκεί με τα Ηθικά μας όπλα. Και μην ξεχάσεις όμως να καλέσεις και το ΣΔΟΕ, την Εφορία και το ΙΚΑ. Γιατί αφού είσαι με το Νόμο, θα χρειαστεί να φέρεις τα ένσημα σου ως προπονητής, το POS, το μπλοκ των αποδείξεων συνδρόμων αθλητών, τη διεύθυνση των γραφείων σου κλπ. Θέλεις να συνεχίσω;
Τουλάχιστον πρέπει να ξέρεις, ότι δεν πετροβαλάμε το σπίτι του γείτονα όταν το δικό μας είναι γυάλινο.

Κώστας Νικάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου