Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

"Χτίζεται" κάτι καλό στα Ιωάννινα για το Λαύριο! (pics,vids)


Το Λαύριο συνεχίζει σε φουλ ρυθμούς την προετοιμασία του στο Νέο Κλειστό. Οι παίχτες του κόουτς Σερέλη δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Το Λαύριο θα εξαργυρώσει την περσινή καταπληκτική σεζόν με τη συμμετοχή στον πρώτο προκριματικό γύρο του FIBA Europe Cup, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την ουκρανική Ντνίπρο.

Ο κόουτς Σερέλης σε δηλώσεις του εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του τόσο για τη φιλοξενία των Γιαννιωτών όσο και για τις εγκαταστάσεις που πραγματοποιείται η προετοιμασία της ομάδας του. Επίσης υποστήριξε ότι το Λαύριο θα μπορούσε να πραγματοποιεί κάθε χρόνο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα Γιάννινα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σεζόν που μας πέρασε και στη σπουδαία παρουσία του Λαυρίου στο πρωτάθλημα, που συνοδεύτηκε με ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τόνισε τη δυσκολία να επαναληφθεί ξανά μία τόσο πετυχημένη σεζόν όσο η περσινή, όμως έθεσε ως στόχο την καθιέρωση του Λαυρίου στις καλές ομάδας της Α1. Αποκάλυψε ότι η τελευταία προσθήκη του Λαυρίου θα είναι Έλληνας παίχτης που θα προκαλέσει αίσθηση στο μπασκετικό στερέωμα. Σε ερώτηση για τη συνταγή της επιτυχίας του Λαυρίου ο Χρήστος Σερέλης επισήμανε: "το μυστικό είναι η διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας, η καλή χημεία και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των μελών. Οι ξένοι παίχτες που έρχονται στην ομάδα το καταλαβαίνουν από την αρχή και προσαρμόζονται εύκολα. Το Λαύριο είναι μία ομάδα που παίζει για την πόλη και τον κόσμο του". Σε ερώτηση σχετικά με τη δυσκολία που υπάρχει για να αναρριχηθεί  μία ομάδα από τις τοπικές κατηγορίες στην Α1, όπως έγινε με το Λαύριο, ο κόουτς υπογράμμισε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο το επίτευγμα της ομάδας του. "Πρέπει να μη βιάζεσαι και να κάνεις αργά αργά βήματα κάθε χρονιά. Εμείς δεν έχουμε πέσει σε καμία κατηγορία και με σταθερά βήματα κατορθώσαμε να ανέβουμε στην Α1" κατέληξε ο πετυχημένος προπονητής. Τέλος όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα ο Σερέλης τόνισε "θα είναι πιο δύσκολο από κάθε άλλη χρονιά. Ανέβηκε το Περιστέρι, μία ομάδα ιστορική, με κόσμο και πάνω από όλα οικονομικά φερέγγυα. Ο Άρης περιμένω να είναι πολύ καλύτερος φέτος, η Λήμνος έχει μπει δυναμικά, κάνοντας σπουδαίες μεταγραφές, επομένως περιμένω να είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών."



Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Μιχάλης Περράκης εκθειάζοντας με τη σειρά του την πόλη των Ιωαννίνων και τις εγκαταστάσεις. Επίσης αναφέρθηκε στην εξαιρετική περσινή σεζόν και την πρόκληση της Ευρώπης, όπου θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό και να εκπροσωπήσουν την πόλη του Λαυρίου επάξια στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος τόνισε ότι θα είναι καλύτερο με πιο δυνατές ομάδες, ενώ όσον αφορά το μυστικό του Λαυρίου υπογράμμισε ότι το μυστικό στην ομάδα είναι το καλό κλίμα. "Αν υπάρχει καλό κλίμα τότε υπάρχει μεγαλύτερη όρεξη για δουλειά." κατέληξε.

    
Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου