Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Θρηνεί ο ΑΓΣΙ και ολόκληρη η μπασκετική κοινότητα για το χαμό του Μίλτου Ασπιώτη


Η οικογένεια του ΑΓΣΙ θρηνεί για την απώλεια του Μίλτου Ασπιώτη, ο οποίος "έφυγε" σήμερα από τη ζωή. Συνέδεσε το όνομά του με τη μεγάλη ομάδα του ΑΓΣΙ τη δεκαετία του 80΄ ενώ εκτός από μεγάλος αθλητής, υπήρξε και εξαίρετος επιστήμονας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΓΣΙ:
Από σήμερα η οικογένεια του Α.Γ.Σ.Ι. είναι φτωχότερη. Ο Μίλτος Ασπιώτης δεν είναι πλέον μαζί μας. Συνέδεσε το όνομά του με την δημιουργία και την ανέλιξη της χρυσής ομάδας μπάσκετ του Α.Γ.Σ.Ι.της δεκαετίας του 1980, αλλά και του αθλήματος του μπάσκετ στην πόλη μας Γεννημένος στην Αθήνα και μετά τις σπουδές του στην Ιατρική βρέθηκε στα Ιωάννινα όπου υπηρέτησε το ιατρικό λειτούργημα και διακρίθηκε φθάνοντας στον βαθμό του καθηγητή της οφθαλμολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Η πολυσχιδής προσφορά του στα Γιάννινα του απέφερε πλήθος διακρίσεων και τιμών, από αρχές και φορείς, με πιο πρόσφατη αυτή από την οργανωτική επιτροπή του 3ου ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ "ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΟΥΤΣΙΚΑ". Η οικογένεια του Α.Γ.Σ.Ι. και η πόλη του θα τον αποχαιρετίσουμε αύριο Σάββατο στις 12,00 στον Άγιο Νικόλαο Κοπάνων ...........ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ . ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ.


Ανακοίνωση εξέδωσε και το Συμβούλιο του Εργασιακού Πρωταθλήματος και μάλιστα αποφασίστηκε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του Μίλτου Ασπιώτη σε όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, για την προσφορά του στο χώρο του μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καλό ταξίδι.... Μίλτο Ασπιώτη!!!

Συλλυπητήρια στους οικείους του από το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ "Ευγενία Μουτσίκα".
O κόσμος του μπάσκετ και της Ιατρικής αποχαιρετά τον Μίλτο Ασπιώτη αύριο Σάββατο στις 12.00 το μεσημέρι στον Άγιο Νικόλαο Κοπάνων.

Το Συμβούλιο Πρωταθλήματος του 3ου Εργασιακού, ανακοινώνει πως σε όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του Μίλτου Ασπιώτη, που τόσα πρόσφερε στο τοπικό μπάσκετ. Η απόφαση πάρθηκε από κοινού με την ΕΣΚΑΒΔΕ.

Τέλος, συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν τόσο ο Βίκος Π.Α.Σ. Γιάννινα, όσο και το IBC.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Π.Α.Σ.:

Η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του συλλόγου ΒΙΚΟΣ-ΠΑΣ Γιάννινα θεωρεί την απώλεια του εξαίρετου επιστήμονα, αλλά και αθλητή του μπάσκετ στη μεγάλη ομάδα του ΑΓΣΙ των πέτρινων χρόνων ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΑΣΠΙΩΤΗ τεράστια για την πόλη των Ιωαννίνων και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στο σύλλογο του ΑΓΣΙ που τόσο πιστά υπηρέτησε. Θα θυμόμαστε το Μίλτο ως έναν ακέραιο αθλητή και επιστήμονα που έβαλε τη δίκη του σφραγίδα στο μπάσκετ των Ιωαννίνων.

Τα συλλυπητήρια του IBC:

Συλλυπητήρια στους οικείους του Μίλτου Ασπιώτη καθώς και σε όλη τη μπασκετική οικογένεια της πόλης μας. #IBC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου