Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

IBC: Έκανε αξιολόγηση της αγωνιστικής περιόδου και έδωσε συγχαρητήρια στον Βίκο ΠΑΣ Γιάννινα



Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του IBC με την οποία έκανε αξιολόγηση της αγωνιστικής χρονιάς που τελείωσε, ευχαριστώντας προπονητές, παίχτες και χορηγούς, όπως και κάθε έναν που εμπλέκεται με το σύλλογο. Τέλος έδωσε συγχαρητήρια στον συμπολίτη Βίκο ΠΑΣ Γιάννινα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
To Ioannina Basketball Club μετά την ήττα και στο δεύτερο τελικό με αντίπαλο τον Bίκος ΠΑΣ Γιάννινα, τερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑΒΔΕ, διαγράφοντας μια αξιοπρόσεκτη πορεία.
Το ταξίδι αυτό μας πρόσφερε πολλές εμπειρίες και σίγουρα κάλυψε την επιδίωξη μας ώστε το IBC να βελτιώνεται και να παρουσιάζεται χρόνο με το χρόνο, όσο το δυνατόν, "μεγαλύτερο".
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές, τους αθλητές, τους χορηγούς μας και όλους τους εμπλεκόμενους στην πορεία αυτή για την άψογη συνεργασία μας και ελπίζουμε να ανανεώσουμε το ραντεβού με όλους για τη νέα σεζόν.
Δεσμευόμαστε ότι από σήμερα, με ακόμα μεγαλύτερη πίστη και αυτοπεποίθηση, ξεκινάμε και πάλι την προσπάθειά μας ώστε την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε πολυεπίπεδα. Μια προσπάθεια βασισμένη πάντα σε έναν απαράβατο κώδικα αξιών και αθλητικού πολιτισμού.
Μας δίνει τεράστια δύναμη η διείσδυση του IBC στην τοπική κοινωνία και μας συγκινεί ότι η ανταπόκριση αυτής είναι ορατή σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας του σωματείου μας.
Νιώθουμε περήφανοι παρατηρώντας ότι το Γιαννιώτικο μπάσκετ κάνει τα τελευταία χρόνια άλματα προόδου με το IBC να είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές του.
Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε την πρωταθλήτρια ομάδα του συμπολίτη Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα και να της ευχηθούμε υγεία και καλή δύναμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου