Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Συγχαρητήρια ανακοίνωση από τη Διοικούσα Επιτροπή του Βίκου ΠΑΣ Γιάννινα



Συγχαρητήρια μοίρασε η Διοικούσα Επιτροπή του Βίκου ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους παίχτες, τον προπονητή της ομάδας Κώστα Σδράκα και φυσικά τους φιλάθλους που ήταν ο έκτος παίχτης σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ Ανδρών του ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, συγχαίρει τους αθλητές της ομάδας και τον προπονητή της κ. Κώστα Σδράκα για την τεράστια χαρά που έδωσαν στους απανταχού φίλους της ομάδας με τον ταύρο στη φανέλα, στεφόμενοι πανάξια και αήττητοι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΣΚΑΒΔΕ και κερδίζοντας την ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία της ΕΟΚ!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όλους εκείνους που με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο ο καθένας αλλά και ΟΛΟΙ μαζί βοήθησαν να γίνει το όνειρο της επιτυχίας του Μπασκετικού ΠΑΣ πραγματικότητα.
Πρώτα πρώτα τεράστιο ευχαριστώ και ευγνωμοσύνη οφείλουμε στην εταιρεία ΒΙΚΟΣ και στον κ. Κων/νο Σεπετά που αγκάλιασαν αυτό το όνειρο και μαζί με την μεγάλη οικογένεια του Ερασιτέχνη ΠΑΣ και ιδιαίτερα τον νέο Πρόεδρο κ. Γιώργο Οικονόμου και τον τέως Πρόεδρο κ. Χρίστο Τσάγκα, άνοιξαν τον δρόμο στο μεγάλο αυτό brand name του Ελληνικού αθλητισμού για να ακουστεί πλέον και μπασκετικά σε μεγάλες Εθνικές Κατηγορίες στους Άνδρες.
Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υπόλοιπους χορηγούς του Σωματείου που με την ουσιαστική υλική αλλά και ηθική τους στήριξη, συνέβαλαν τα μέγιστα προς αυτή την επιτυχία.
Τέλος, ένα ευχαριστώ και μία υπόκλιση από τα βάθη της καρδιάς μας στους ανεπανάληπτους φιλάθλους μας που ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΤΕ και σε κάθε αγώνα με το δυναμικό τους παρών ήταν πάντα ο 6ος μας παίχτης.
Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε αυτός ο Σύλλογος να φτάσει εκεί που του αξίζει και ότι η φετινή επιτυχία του ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν ήταν παρά μόνο το ξεκίνημα στο μακροπρόθεσμο πλάνο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου