Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Διπλασίασε τις νίκες στο Εργασιακό Πρωτάθλημα το Ι.Ε.Κ. Δέλτα


Η ομάδα του Ι.Ε.Κ. Δέλτα σημείωσε τη 2η νίκη της στο φετινό Εργασιακό Πρωτάθλημα, απέναντι στους Πυροσβέστες με σκορ 44-39, μετά από ένα δυνατό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες δεν εντυπωσίασαν επιθετικά αφού ήταν πολύ άστοχες στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως η ομάδα του Καννή ήταν αυτή που έδειξε μεγαλύτερη συγκέντρωση και έφτασε τελικά στη νίκη. Ο Δημακόπουλος σημείωσε 12 πόντους για τους νικητές, με τον Δάλλα να προσθέτει 10. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αγόρος με 12 πόντους.

Ο κόουτς Καννής επέλεξε να ξεκινήσει τον αγώνα με τους Δημακόπουλο, Γκανή, Κιτσοτόλη, Γκούντα και Κωνσταντακόπουλο, ενώ στην αντίπερα όχθη ο Παπαδόπουλος επέλεξε στην αρχική του πεντάδα τους Αγόρο, Κατσούκη, Εργάτη, Ρούπα και Σωτηρίου. Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες ήταν νωθρές επιθετικά και δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα το δρόμο προς το καλάθι. Η λήξη της περιόδου βρήκε την ομάδα της Πυροσβεστικής να προηγείται στο σκορ με βραχεία κεφαλή, 9-7. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ομάδα του Παπαδόπουλου με σερί 7-2 προηγήθηκε με 16-9 στο 14΄. Ο Καννής αναγκάστηκε να καλέσει τάιμ άουτ, με την ομάδα του να επανέρχεται στον αγώνα με σερί 5-0 και να μειώνει στους 2 πόντους τη διαφορά (16-14 στο 17΄). Τελικά οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με την Πυροσβεστική να προηγείται με 19-17.

Στην τρίτη περίοδο, το Ι.Ε.Κ. ήταν αποφασισμένο να πάρει τα ηνία του αγώνα. Με τους Δημακόπουλο και Δάλλα να οδηγούν την ομάδα επιθετικά, το Ι.Ε.Κ. έτρεξε σερί 15-2 στο 25΄ και προηγήθηκαν για πρώτη φορά με διψήφια διαφορά στο παιχνίδι (32-21). Η λήξη του δεκαλέπτου βρήκε την ομάδα του Καννή μπροστά στο σκορ με 38-27. Στην τελευταία περίοδο η Πυροσβεστική έκανε προσπάθεια να επιστρέψει στον αγώνα. Παίζοντας εξαιρετική άμυνα, κράτησε χαμηλά την αντίπαλη ομάδα, δεχόμενη μόλις 6 πόντους, ενώ την ίδια ώρα σημείωσε 12 πόντους στην επίθεση. Όμως, το Ι.Ε.Κ. Δέλτα διατήρησε την ψυχραιμία του στα κρίσιμα σημεία και έφτασε σε μία σημαντική νίκη. Οι παίχτες της ομάδας έκαναν το καλύτερο δώρο στον προπονητή τους, ο οποίος είχε την ονομαστική του εορτή. Το Ι.Ε.Κ. Δέλτα έχει πλέον ρεκόρ 2-1 στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη η Πυροσβεστική έχει 1-2.



Τα δεκάλεπτα: 7-9,17-19,38-27,44-39

Διαιτητές: Δημητράκας,Βίνης

Ι.Ε.Κ. Δέλτα(Καννής): Παλάσχας,Κιτσοτόλης 2, Μακόπουλος, Γκούντας 7, Δημακόπουλος 12(2), Κωνσταντακόπουλος 6, Πουλοπάτης 2, Στασινός, Παπακώστας, Γκανής, Νικόπουλος 5, Δάλλας 10(1)

Πυροσβεστική(Παπαδόπουλος): Αγόρος 12(3),Σωτηρίου 8, Στύλιος 4, Στράτος 3, Κατσούκης, Γκαμπράνης, Ρούπας, Ντίνος, Βερλέτης 2, Εργάτης 7, Παλαιολόγος 3(1), Γκίκας


Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου