Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Πρώτη νίκη για τα Ι.Ε.Κ. Δέλτα, με μεγάλη εμφάνιση Δημακόπουλου


Την πρώτη νίκη στο φετινό Εργασιακό Πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα των Ι.Ε.Κ. Δέλτα με σκορ 38-35, απέναντι στην ομάδα των Οικονομολόγων. Η ομάδα του Καννή έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον Δημακόπουλο, που σημείωσε 19 πόντους, πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μουσαφίρης που σημείωσε 14 πόντους.

Οι Οικονομολόγοι ξεκίνησαν τον αγώνα με τους Τζούμα, Μούλα, Βλαχόπουλο, Ζωβίρη και Παπαγγέλη, ενώ για την ομάδα του Καννή, ξεκίνησαν οι Δημακόπουλος, Γκανής, Κιτσοτόλης, Γκούντας και Κωνσταντακόπουλος. Στην πρώτη περίοδο οι δύο ομάδες δεν έβρισκαν εύκολα το δρόμο προς το καλάθι και δυσκολεύονταν πολύ να βρουν ρυθμό στην επίθεση. Η λήξη του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε τα Ι.Ε.Κ. Δέλτα μπροστά στο σκορ με 8-5. Στη δεύτερη περίοδο και συγκεκριμένα στο 13΄ η ομάδα του Καννή βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 12-7, ενώ στο ημίχρονο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 18-16 υπέρ των Ι.Ε.Κ., μετά από τρίποντο του Δημακόπουλου στη λήξη του ημιχρόνου. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 26΄, οι Οικονομολόγοι έτρεξαν σερί 6-2, με αποτέλεσμα να περάσουν μπροστά στο σκορ με 22-20. Μάλιστα στη λήξη του δεκαλέπτου προηγούνταν με 27-24. Στην τελευταία περίοδο κρίθηκε ουσιαστικά το παιχνίδι, που είχε σε όλη τη διάρκειά του τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι. Στο 32΄τα Ι.Ε.Κ., με σερί 7-0 πέρασαν μπροστά στο σκορ με 31-27. Στο 36΄ το σκορ ήταν 34-29 για την ομάδα του Καννή, η οποία διαχειρίστηκε εξαιρετικά το προβάδισμά της στα κρίσιμα σημεία, με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη. Πολύ σημαντική η βοήθεια του Δάλλα στο τελευταίο δεκάλεπτο, που έδωσε πνοή επιθετικά στην ομάδα του, σημειώνοντας 7 πόντους. Με την νίκη τους αυτή, τα Ι.Ε.Κ. Δέλτα έχουν πλέον ρεκόρ 1-1, ενώ οι Οικονομολόγοι έχουν ρεκόρ 0-2.

Τα δεκάλεπτα: 5-8,16-18,27-24,35-38

Διαιτητές: Ντάγκας, Αθανασίου

Οικονομολόγοι: Τζούμας 2, Πορφυρίου, Βλαχόπουλος 9, Παπαϊωάννου, Ντάφλος 2, Παπαγγέλης 6, Ζιωβίρης 2, Μούλας, Μουσαφίρης 14, Μπάρμπας, Τσακανίκας, Μακρυγιάννης 

Ι.Ε.Κ. Δέλτα (Καννής): Κιτσοτόλης 1, Μακόπουλος, Σιούλας, Κωνσταντακόπουλος, Γκούντας 7, Δημακόπουλος 19(3), Πουλοπάτης 2, Στασινός, Παπακώστας, Γκανής 2, Δάλλας 7, Παλάσχας

Δημήτρης Κοσίνας

1 σχόλιο: