Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Έφτασε στα Γιάννενα ο John Harris



Στα Γιάννενα βρίσκεται από σήμερα το βράδυ ο John Harris. Ο γνωστός NBA και College skill trainer ήρθε στην πόλη μας ως ο ειδικός καλεσμένος του Νίκου Ντούγια στο 5th Ntougias Basketball Camp, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στην πόλη μας.

Ο Αμερικάνος κόουτς είναι έτοιμος να μοιραστεί τις εμπειρίες και τις γνώσεις του γύρω από το άθλημα του μπάσκετ και ειδικότερα να διδάξει στους νεαρούς αθλητές του Camp όλα τα μυστικά της «πορτοκαλί θεάς». Με τις πλούσιες παραστάσεις που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια στην Αμερική, αλλά και τις συνεργασίες που έχει πραγματοποιήσει με σημαντικούς αθλητές, ήρθε στα Γιάννενα με μεγάλη όρεξη για δουλειά. Ο κόουτς αναμένεται να δώσει έμφαση σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού, όπως η ντρίμπλα, η ταχύτητα, η ευκινησία, το σουτ, οι επιθετικές κινήσεις, η αμυντική προσήλωση, η δύναμη και πολλά άλλα, που θα βοηθήσουν τους αθλητές να βελτιώσουν το παιχνίδι τους και να το εξελίξουν. Ο John Harris τονίζει ότι η συνεχόμενη προπόνηση είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου οι αθλητές να γίνονται συνεχώς καλύτεροι τόσο ατομικά όσο και ομαδικά.

Το 5th Ntougias Basketball Camp, θα πραγματοποιηθεί για 3 μέρες, την Μ. Δευτέρα 2/4, τη Μ. Τρίτη 3/4 και τη Μ. Τετάρτη 4/4, στο Κλειστό Γυμναστήριο ΕΑΝΚΙ. Αναμένεται ένα άκρως ενδιαφέρον camp, στo οποίo οι νεαροί αθλητές θα βοηθηθούν προκειμένου να εξελιχτούν, με μέντορα φυσικά τον John Harris.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6942560114




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου