Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Οργισμένη ανακοίνωση του Α.Ο. Βόνιτσας


Την αντίδραση της ομάδας της Βόνιτσας προκάλεσε η απόφαση της διοργανώτριας αρχής για επανάληψη του πρώτου ημιτελικού με το IBC.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Βόνιτσας:


«Σε μία ανήκουστη και κατάφωρα άδικη απόφαση προέβη την Τετάρτη 28 Μαρτίου η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΣΚΑΒΔΕ, σύμφωνα με την οποία αποφασίστηκε η επανάληψη του πρώτου ημιτελικού αγώνα ανάμεσα στην ομάδα μας και τον IBC Ιωαννίνων.

Η πρωτοφανής αυτή απόφαση στα χρονικά του μπάσκετ λήφθηκε με τεκμήριο βίντεο τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο!!! βίντεο στο οποίο ακούγεται η κόρνα της γραμματείας που αποδεικνύει ότι το φάουλ (ανύπαρκτο κατά την άποψη μας) που σφυρίχτηκε υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας και το οποίο αποτέλεσε την πέτρα του …σκανδάλου, ήταν και ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ!!!

Δυστυχώς όμως όλα τα παραπάνω δεν έπεσαν στην αντίληψη της επιτροπής που είχε αποφασίσει προφανώς και πριν την εκδίκαση της απόφασης και την εξέταση του βίντεο, για την ετυμηγορία της!!!

Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΣΚΑΒΔΕ, έχει σκορπίσει οργή τόσο στην ομάδα όσο και στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας. Γνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε με μοναδικό σκοπό να στείλετε την ομάδα των Ιωαννίνων στον τελικό των Play Off. Έχετε προαποφασίσει από την αρχή του πρωταθλήματος τον πρωταθλητή.

Κύριε Καρακώστα, πρόεδρε της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, κάτοικε των Ιωαννίνων, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!!! Η ομάδα μας θα κατέβει το ΣΑΒΒΑΤΟ 31/03 και θα αγωνιστεί κανονικά. Για ακόμη μία φορά θα κερδίσουμε μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου και θα στείλουμε την ομάδα μας εκεί που πραγματικά ανήκει και που της αξίζει.
Λυπούμαστε ειλικρινά που θα σας στεναχωρήσουμε καθώς στο πίσω μέρος του …μυαλού σας πιστεύατε ότι μετά τη συγκεκριμένη ανεκδιήγητη απόφαση θα εγκαταλείπαμε την προσπάθειά μας και θα σας κάναμε το χατίρι να μην αγωνιστούμε. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!!!

Η ομάδα μας στις 24 Μαρτίου επικράτησε μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου του IBC Iωαννίνων με σκορ 78-76. Το Σαββάτο 31 Μαρτίου καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να γεμίσει και πάλι το γήπεδο και να πανηγυρίσουμε μαζί ακόμη μία νίκη απέναντι στην ίδια ομάδα. Ακόμη μία νίκη μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου.
Ίσως να βρείτε και πάλι τον τρόπο να μας εξοργίσετε και να παίζουμε συνέχεις μέχρι ο IBC Ιωαννίνων να καταφέρει να μας κερδίσει. Λυπούμαστε αλλά ότι και να κάνετε, μέσα στην Βόνιτσα, πάντα θα σας νικάμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου