Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Με επίδειξη δύναμης έκανε το 1-0 ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα




Καταιγιστικός ο Βίκος Π.Α.Σ. Γιάννινα δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον Π.Α.Σ. Ναυπάκτου και κέρδισε με μεγάλη άνεση με σκορ 85-44. Η ομάδα του Σδράκα κυριάρχησε πάνω στο παρκέ και έδειξε ότι δικαίως θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Μουζακίτης και Πανάρας ηγήθηκαν για τους γηπεδούχους, έχοντας 17 και 14 πόντους αντίστοιχα, ενώ και ο Πάτρας έκανε καλό παιχνίδι με 15 πόντους.
Ο κόουτς Σδράκας ξεκίνησε τον αγώνα με τους Αναγνώστου, Γιωτάκη, Πανάρα, Πάτρα και Μάντζιο Δ., ενώ ο Σταθάτος επέλεξε στο αρχικό του σχήμα τους Φρέγκου, Αδαμόπουλο, Μπίρμπα, Βουρλούμη και Σίσκο. Στα πρώτα 5΄ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα ενός πόντου (8-7). Στα επόμενα τρία λεπτά, με τον Μουζακίτη να πιάνει δουλειά στην επίθεση, ο ΠΑΣ έτρεξε σερί 9-0 και προηγήθηκε με 17-8. Το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε την ομάδα του Σδράκα μπροστά στο σκορ με 21-12. Στη δεύτερη περίοδο και συγκεκριμένα στο 16΄, οι γηπεδούχοι με σερί 13-4 άνοιξαν τη διαφορά κοντά στους 20 πόντους. Ο Π.Α.Σ. Γιάννινα, άρχισε να δείχνει σιγά σιγά ότι πατάει όλο και πιο αποφασιστικά στο γήπεδο και η διαφορά μεγάλωνε συνεχώς. Ημίχρονο με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 42-26, με τον Μουαζακίτη να είναι καταπληκτικός με 15 πόντους στο ημίχρονο.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν και το καλύτερο για την ομάδα του Σδράκα. Με επιμέρους σκορ 26-7, η διαφορά ανέβηκε πάνω από τους 30 πόντους και ο Π.Α.Σ.είχε ουσιαστικά καθαρίσει με την υπόθεση νίκη. Η αυτοπεποίθηση των παιχτών του Σδράκα ήταν εμφανής πάνω στο παρκέ, ενώ την ίδια ώρα η ομάδα της Ναυπάκτου, έδειχνε χαμένη στο γήπεδο. Το τέταρτο δεκάλεπτο είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, με τη νίκη να έχει κριθεί από το τρίτο δεκάλεπτο. Τελικό σκορ 85-44 με τον Βίκο Π.Α.Σ. Γιάννινα να ταξιδεύει το επόμενο Σάββατο στην Ναύπακτο για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, με σκοπό να πάρει τη νίκη και να προκριθεί στον τελικό.

Τα δεκάλεπτα: 21-12,42-26,68-33,85-44

Διαιτητές: Μαντήλας, Λειβαδίτης

Βίκος Π.Α.Σ. Γιάννινα (Σδράκας): Μιχαήλ 4, Πανάρας 14(4),Μουζακίτης 17(5), Τσίρμπας-Αναγνώστου 2, Τώνης, Μακρής, Καρασίμος 8, Μάντζιος Δ. 9(1), Πάτρας 15, Πανταζής 7(1), Μάντζιος Π. 5, Γιωτάκης 4

Π.Α.Σ. Ναυπάκτου (Σταθάτος): Φρέγκου 10(2), Σταθάτος 1, Άμπλας 3, Κόκλας 6, Παναγιωτόπουλος 1, Μπίρμπας 13, Χαντζής, Αδαμόπουλος 2, Βουρλούμης 1, Σίσκος 5, Σταυρόπουλος 2

Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου