Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Με σούπερ Καννή ο ΑΓΣΙ(Β) πήρε το ντέρμπι και έμεινε μόνος πρώτος




Σε ένα πραγματικά απολαυστικό παιχνίδι ο ΑΓΣΙ(Β) επικράτησε με σκορ 71-58 του Α.Γ.Ο.Φ. και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του Β΄ ομίλου. Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός και οι δύο ομάδες έδειξαν στο παρκέ ότι δίκαια μοιράζονταν την κορυφή της βαθμολογίας μέχρι και σήμερα. Συγκλονιστική εμφάνιση από τον Καννή για τους γηπεδούχους, ο οποίος πήρε από το χέρι επιθετικά την ομάδα του σημειώνοντας 33 πόντους και την οδήγησε στη νίκη.


Ο κόουτς Αυγερινός, επέλεξε στην αρχική πεντάδα για την ομάδα του τους Σταλίκα, Καννή, Ψιλοδημητρακόπουλο, Διβάρη και Γκουντουβά, ενώ ο κόουτς Καραμούτσιος επέλεξε για την ομάδα του τους Ζιάραγκα, Σίσκα, Ροντογιάννη, Παπαρούνη και Ζήκο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυναμικά στον αγώνα και προηγήθηκαν με 7-0 στα πρώτα 2 λεπτά, αναγκάζοντας τον Αυγερινό να πάρει νωρίς νωρίς το πρώτο τάιμ άουτ για να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ομάδας του. Ο ΑΓΣΙ, έτρεξε σερί 17-9 με αποτέλεσμα να κλείσει την πρώτη περίοδο προηγούμενος με 17-16. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 25-19 στο 13, όμως η ομάδα του Καραμούτσιου με σερί 6-0 ισοφάρισε σε 25-25 στο 15΄. Από εκείνο το σημείο μέχρι και τη διακοπή για το ημίχρονο, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ και καμία δεν μπορούσε να χτίσει κάποια σημαντική διαφορά .

Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο ΑΓΣΙ δυνάμωσε την άμυνά του, με αποτέλεσμα να δεχθεί μόλις 12 πόντους. Στο 29΄ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με διψήφια διαφορά για πρώτη φορά στον αγώνα  (55-44), όμως και πάλι ο Α.Γ.Ο.Φ. βρήκε τις απαντήσεις και έριξε τη διαφορά στους 7 πόντους στη λήξη του δεκαλέπτου (55-48). Στην τελευταία περίοδο, οι παίχτες του Αυγερινού, έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο και με επιμέρους σκορ στο δεκάλεπτο 16-10, έφτασαν στην σπουδαία νίκη.

Πλέον ο ΑΓΣΙ, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον Β΄ όμιλο. Από την άλλη μεριά, για τον Α.Γ.Ο.Φ. ήταν μία σκληρή ήττα. Η ομάδα του Καραμούτσιου, είχε την ατυχία να αποβληθεί με 5 φάουλ μόλις στο τρίτο δεκάλεπτο ο καλύτερος παίχτης της , ο Ροντογιάννης, ο οποίος μάλιστα έκανε και καταπληκτικό παιχνίδι μέχρι εκείνο το σημείο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάποια παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα. Για την ομάδα του Καραμούτσιου, πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Ζήκος, που σημείωσε 14 πόντους και ήταν σημείο αναφοράς στην επίθεση των φιλοξενούμενων, από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Ροντογιάννης.

Διαιτησία: Ντάγκας, Κληματάς

Τα δεκάλεπτα: 17-16,37-36,55-48,71-58

ΑΓΣΙ Β (Αυγερινός): Σταλίκας 4(1), Τσιμιχοδήμος, Ψιλοδημητρακόπουλος 9, Βάτσιος 10, Καννής 33(3), Μουστακλής 1, Διβάρης, Νάστος, Πρέζιος, Μασαλάς, Τσίγκας 2, Γκουντουβάς 12

Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας (Καραμούτσιος): Ξυλογιάννης, Δρόσος 2, Ράγκος, Ζιάραγκας 8, Ροντογιάννης 21(2), Ζήκος 14, Σίσκας 9(2), Παπαρούνης 2, Μπομποτσάρης 2, Τσούλιας Κακοσίμος, Βέργος

Δημήτρης Κοσίνας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου