Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Με πρωταγωνιστή τον Γεωργακόπουλο, ο Κερκυραϊκός πήρε σπουδαίο "διπλό"



      Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Νέο Κλειστό Ιωαννίνων, ο Κερκυραϊκός έφυγε με το "διπλό" από τα Γιάννενα, νικώντας τον Θρύλο με 50-46. Σπουδαίο αποτέλεσμα για την ομάδα του Μπάλου που την εδραίωσε στην 4αδα της βαθμολογίας.

     Ο Μπεζεβέγκης επέλεξε στην αρχή του αγώνα τους Ντρίτσο, Τάχια, Καραγιάννη, Κονταξή και Γιώτη, ενώ ο Μπάλος είχε στην αρχική του πεντάδα τους Γεωργακόπουλο, Άνθη, Γογγάκη, Γραμμένο και Θεοδώτο. Ο Θρύλος Ιωαννίνων μπήκε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό με 7-0. Η πρώτη περίοδος ανήκε στους γηπεδούχους, αφού ήταν μπροστά με 15-9 στη λήξη της. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με διψήφια διαφορά στο 12΄ (20-10). Η άμυνα της ομάδας του Μπεζεβέγκη ήταν καταπληκτική σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να μην δέχεται εύκολα καλάθια. Ημίχρονο με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 27-20.

    Στην τρίτη περίοδο, ο Κερκυραϊκός άρχισε να "ροκανίζει" σταδιακά τη διαφορά. Στο 28΄ είχε μειώσει σε 33-30, ενώ η λήξη της περιόδου, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 37-37. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, έγινε πραγματικό ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι με επιμέρους σκορ 13-9 υπέρ τους, έδειξαν πιο ψύχραιμοι στην τελευταία και καθοριστική περίοδο και έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη.

   Μεγάλο παιχνίδι έκανε ο Γεωργακόπουλος για τους νικητές, αφού σημείωσε 26 πόντους και πήρε την ομάδα του από το χέρι για να την οδηγήσει στη νίκη. Για τον Θρύλο Καραγιάννης είχε 16 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 15-9,27-20,37-37,46-50

Διαιτητές: Λειβαδίτης, Αθανασίου

Θρύλος Ιωαννίνων (Μπεζεβέγκης): Ντρίτσος 9(1), Παπούδος 3, Καραγιάννης 16(1), Μπούνας 9(2), Σκόρδος 5(1), Τραϊάνου, Κονταξής 4, Ταχιάς, Γιώτης, Κωστούδας, Νταφόπουλος

Κερκυραϊκός (Μπάλος): Κοκαβέσι 4, Άνθης 4, Καραγιάννης, Θεοδώτος 5, Καλόγηρος Απ., Γεωργακόπουλος 26(2), Καλόγηρος Γ., Μέτσο 2, Κουλαξής 3(1), Γογγάκης 4, Μπάρκας, Γραμμένος 2

Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου