Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Συνεχίζει ακάθεκτος την εντυπωσιακή του πορεία ο ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα



          Την εντυπωσιακή του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζει ο ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα, αφού αυτή τη φορά επικράτησε του συμπολίτη Θρύλου με σκορ 48-87 και διατήρησε το αήττητό του. Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΣ έφτασε τις 11 στο φετινό πρωτάθλημα σε 11 παιχνίδια. Από την άλλη μεριά ο κόουτς Μπεζεβέγκης είχε μόλις 11 παίχτες στη διάθεσή του για τον αγώνα, εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα του Θρύλου Μάλιστα στη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε και ο Παπούδος με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο.

          Ο Θρύλος Ιωαννίνων ξεκίνησε με βασικούς τους Ντρίτσο, Καραγιάννη, Ταχιά, Παπούδο και Λάμπρου, ενώ ο κόουτς Σδράκας επέλεξε τους Μιχαήλ, Πανάρα, Τσίρμπα, Πάτρα και  τον Δημήτρη Μάντζιο. Ο ΠΑΣ μπήκε φουριόζος στον αγώνα και προηγούνταν με 7-0 στα πρώτα δύο λεπτά. Η πρώτη περίοδος έληξε με τον ΠΑΣ να προηγείται με 23-8. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίχτες του Σδράκα συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και μάλιστα προηγήθηκαν στο 17΄ με 42-14. Τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον ΠΑΣ να προηγείται με 44-19.


         Στην τρίτη περίοδο ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και προηγούνταν με διαφορά της τάξεως των 30 πόντων σε όλη τη διάρκεια του δεκαλέπτου. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους δύο προπονητές να μοιράζουν το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες. Μάλιστα για την ομάδα του Θρύλου είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί και ο νεαρός Σκούμπος.

Τα δεκάλεπτα: 8-23,19-44,30-67,48-87

Θρύλος Ιωαννίνων (Μπεζεβέγκης): Ντρίτσος 2, Παπούδος, Καραγιάννης 16, Μπούνας 8, Τραϊάνου 2, Σκούμπος, Σπύρου 10, Κονταξής 4, Λάμπρου 4, Ταχιάς 2, Κωστούδας

ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα (Σδράκας): Μιχαήλ10, Πανάρας 15, Μουζακίτης 12, Τσίρμπας 1, Τώνης, Ζήκος, Καρασίμος 3, Μάντζιος Δ. 8, Πάτρας 11, Πανταζής 14, Μάντζιος Π. 13, Γιωτάκης 

 Δημήτρης Κοσίνας
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου