Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Επέστρεψε στις νίκες με εξαιρετική εμφάνιση ο ΑΓΣΙ



Την 7η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής σημείωσε ο ΑΓΣΙ απέναντι στην Πτολεμαΐδα με σκορ 87-72. Η ομάδα του Τσουκανέλη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να πάρει μία σχετικά εύκολη νίκη.

Ο ΑΓΣΙ είχε στην αρχική του πεντάδα τους Γεωργίου, Ζαμπέτη, Εξαρχόπουλο, Αντωνίου και Μπαρτζώκα, ενώ για την Πτολεμαΐδα ξεκίνησαν οι Κλασίδης, Καλομενίδης, Πανίδης, Σαρρής και Αργυρόπουλος. Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλές επιλογές στην επίθεση και οι άμυνες ήταν λίγο χαλαρές, με αποτέλεσμα το δεκάλεπτο να κλείσει με 25-20 υπέρ των γηπεδούχων. Στη δεύτερη περίοδο ο ΑΓΣΙ είχε απόλυτη συγκέντρωση στην άμυνα και κατόρθωσε στο 18΄ να προηγηθεί με 43-24, με πολλά καλάθια στον αιφνιδιασμό. Οι επιστροφές των φιλοξενούμενων δεν ήταν καλές με αποτέλεσμα να το πληρώσουν με εύκολα καλάθια. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 45-31.


Η ομάδα του Κυρατζή, μπήκε αποφασισμένη να παλέψει στην τρίτη περίοδο και κατόρθωσε να ρίξει τη διαφορά μόλις στους 4 πόντους (60-56 στο 28΄). Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι άρχισαν να αφυπνίζονται. Με την περιφέρεια του να έχει  καταλυτικό ρόλο, ο ΑΓΣΙ οικοδόμησε και πάλι διψήφια διαφορά. Στο τέταρτο δεκάλεπτο μάλιστα σημείωσε συνολικά 21 πόντους με μπροστάρηδες τους Εξαρχόπουλο, Γεωργίου και Ζαμπέτη. Τελικά έφτασε στην νίκη που τον διατηρεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ο Γεωργίου πρόσθεσε ένα ακόμα καλό παιχνίδι με 25 πόντους, ενώ εξαιρετικοί ήταν και οι Μπαρτζώκας (16 πόντους) και Εξαρχόπουλος (15 πόντους). Από τους φιλοξενούμενους εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σαρρής με 27 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 25-20,45-31,66-58,87-72

ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης): Γεωργίου 25, Ζαμπέτης 11, Καννής 2, Καλφαλίδης, Αντωνίου 2, Τσίγκας, Βάτσιος, Μάκης 6, Τσιλιγγαρίδης, Εξαρχόπουλος 15, Μπαρτζώκας 16, Θώδης 10

Α.Π.Σ. Πτολεμαΐδα (Κυρατζής): Κλασίδης 8, Καλομενίδης 6, Μαστροδημήτρης 5, Νεοφυτίδης 2, Τσολάκης 3, Σαχπατζίδης 8, Πανίδης 4, Πουτούκης, Αθανασιάδης 9, Σαρρής 27, Αργυρόπουλος

Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου