Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Έσπασαν το αήττητο του ΑΓΣΙ Β΄ οι Μολοσσοί



Οι Μολοσσοί κέρδισαν με σκορ 51-48 τον ΑΓΣΙ Β΄ και τον υποχρέωσαν στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. Η ομάδα του Καρβούνη ήταν διαβασμένη και συγκεντρωμένη στο πλάνο της με αποτέλεσμα να σπάσει το αήττητο της ομάδας του Αυγερινού.
Ο κόουτς Αυγερινός ξεκίνησε με βασικούς τους Σταλίκα, Κολόκα, Διβάρη, Ψιλοδημητρακόπουλο και Γκουντουβά, ενώ οι Μολοσσοί είχαν στην αρχική τους πεντάδα τους Τσουκανέλη, Κούκη, Συνοδινό, Μάστορα και Μπιναλάκη. Στην αρχή οι Μολοσσοί μπήκαν δυνατά στον αγώνα και με καλή άμυνα προηγήθηκαν με 9-2. Οι γηπεδούχοι επανήλθαν γρήγορα και το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με 14-10 υπέρ της ομάδας του Καρβούνη. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΑΓΣΙ Β΄ άλλαξε πρόσωπο και παίζοντας εξαιρετική άμυνα κατόρθωσε να πάρει το προβάδισμα για πρώτη φορά στο 18΄ (22-20). Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 29-21.

Στην τρίτη περίοδο, οι Μολοσσοί έδειξαν να ξαναβρίσκουν την χαμένη τους συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να τρέξουν σερί 19-6 και να προηγηθούν εκ νέου στο 29΄ με 40-35. Στο τελευταίο δεκάλεπτο έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να θέλουν πολύ να φτάσουν στη νίκη. Τελικά οι Μολοσσοί ήταν πιο ψύχραιμοι και διαχειρίστηκαν στα τελευταία λεπτά το μικρό προβάδισμα που είχαν, με αποτέλεσμα να φτάσουν στην σημαντική νίκη.


Καλό παιχνίδι για τους νικητές έκανε ο Τσουκανέλης με 10 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γκουντουβάς με 16 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 10-14,29-21,38-40,48-51

ΑΓΣΙ Β΄ (Αυγερινός): Βάσσης 7, Τσιμιχοδήμος, Πάνου, Γκούρας, Σταλίκας, Κολόκας 3, Διβάρης 9, Κωστόπουλος 2, Πρέζιος, Μουστακλής, Ψιλοδημητρακόπουλος 11, Γκουντουβάς 16

Μολοσσοί (Καρβούνης): Τσουκανέλης 10, Κούκης 2, Παπαδημητρίου 2, Στραγάλης 4, Γρηγοριάδης 2, Συνοδινός 7, Χάρος, Μπιναλάκης 6, Μάστορας 5, Γούλας 4, Μάνος 9

Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου