Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε το Ντούγιας Christmas Basketball Camp

       

       Με την παρουσία του Μίρκο Μιλίσεβιτς να κλέβει την παράσταση, ξεκίνησε σήμερα το Christmas Camp 2017, που διοργανώνει το Ντούγιας Basketball Academy για ακόμα μία χρονιά. Οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας μπάσκετ του Νίκου Ντούγια, είχαν τη δυνατότητα να μάθουν μερικά από τα μυστικά του αθλήματος, από έναν άξιο εκπρόσωπο της μεγάλης σχολής των "Πλάβι". 

Τα παιδιά, χωρισμένα σε ηλικιακές ομάδες, διδάχτηκαν από τον παλαίμαχο Σέρβο καλαθοσφαιριστή, σε συνεργασία με τους προπονητές της Ακαδημίας, για περίπου έξι ώρες έδειξαν διάφορες ασκήσεις και τρόπους προπόνησης. Οι μικροί αθλητές είχαν τη δυνατότητα να «δουλέψουν» και να βελτιώσουν πολλά στοιχεία του παιχνιδιού τους. Ο Μιλίσεβιτς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις ασκήσεις που αφορούσαν την ντρίμπλα και τον χειρισμό της μπάλας, ενώ τόνισε τη σπουδαιότητα της σωστής συνεργασίας μεταξύ των παιχτών μιας ομάδας. Οι νεαροί αθλητές χωρίστηκαν σε γκρουπ των τριών ατόμων, που άλλαζαν συνεχόμενες πάσες με σκοπό την βελτίωση της ομαδικότητάς τους. Έμφαση δόθηκε από το προπονητικό τιμ, πάντα υπό την καθοδήγηση του Σέρβου, στη δύναμη και στο physical game, χαρακτηριστικά γνωρίσματα του μπάσκετ. Στο τέλος ο Μιλίσεβιτς απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του υπέβαλαν τα παιδιά και έλυσε όλες τους τις απορίες.
Η εκδήλωση θα συνεχιστεί για ακόμα δύο μέρες, μέχρι και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου. Ο Μίρκο Μιλίσεβιτς, αναμένεται  και τις επόμενες μέρες, μέσω των προπονήσεων που θα πραγματοποιήσει με τα παιδιά, να συνεχίσει να διδάσκει πολλά από τα μυστικά της "πορτοκαλής θεάς". Οι προπονήσεις θα είναι και πάλι εξάωρες και οι μικροί αθλητές, μέσα από τη διδασκαλία του Μιλίσεβιτς αναμένεται να αποκτήσουν σημαντικά εφόδια, που θα τους βοηθήσουν στην εξέλιξη τους όχι μόνο ως αθλητές αλλά, πολύ περισσότερο, ως άνθρωποι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου