Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026

Βοηθός προπονητής στον ΠΑΣ Γιάννινα WBC ο Λευτέρης Κοσμάς

Άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Μασλαρινού στον ΠΑΣ Γιάννινα WBC της νέας αγωνιστικής περιόδου θα είναι ο Λευτέρης Κοσμάς αναλαμβάνοντας καθήκοντα βοηθού προπονητή.

Μετά την τριετία του στον πάγκο της Α.Ε. Καναλακίου ο νεαρός προπονητής θα βρίσκεται στο πλευρό του coach Μασλαρινού με στόχο μία επιτυχημένη πορεία. 

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λευτέρη Κοσμά, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της γυναικείας ομάδας μας ως βοηθός προπονητής και άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Μασλαρινού.

Ο Λευτέρης Κοσμάς διαθέτει πλούσια εμπειρία, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν στις ακαδημίες του ΑΓΣΙ, του Θρύλου Ιωαννίνων και του Άτλα Ιωαννίνων. Τα τελευταία δύο χρόνια διετέλεσε πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας της Α.Ε. Καναλακίου, με σημαντικότερη επιτυχία του την κατάκτηση της ανόδου από την Α' ΕΣΚΑΒΔΕ στη National League 2 τη σεζόν 2024-2025, καθώς και την επιτυχημένη εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας στην κατηγορία την αμέσως επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η φιλοσοφία του, η οποία βασίζεται στη σκληρή δουλειά, την εξέλιξη των αθλητών και το ομαδικό πνεύμα, ταυτίζεται απόλυτα με το όραμα του συλλόγου μας. Η παρουσία του στο πλευρό του Βασίλη Μασλαρινού θωρακίζει το προπονητικό μας επιτελείο ενόψει μιας ιδιαίτερα απαιτητικής χρονιάς.

Λευτέρη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα!  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου