Πέμπτη 10 Ιουλίου 2025

Επέστρεψε στη Νικόπολη Πρέβεζας ο Δούβλης

Στη Νικόπολη Πρέβεζας επιστρέφει ο Γιώργος Δούβλης ενισχύοντας σημαντικά τη frontline της ομάδας του Μιχάλη Παπαμιχαήλ ενόψει της νέας σεζόν.  

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης «Νικόπολη» Πρέβεζας έχει τη χαρά να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Δούβλη.

Ο Γιώργος θα είναι μέλος της ανδρικής μας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2025–2026.

Πρόκειται για έναν αθλητή που προέρχεται από τα "σπλάχνα" του συλλόγου, έχοντας ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Νικόπολης και έχει αγωνιστεί κατά καιρούς και στο ανδρικό τμήμα.

Αγωνίζεται στη θέση του power forward, ενώ έχει σημαντική εμπειρία από συλλόγους όπως η Παραμυθιά και το Καναλάκι, σε Α' ΕΣΚΑΒΔΕ και Γ’ Εθνική αντίστοιχα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο για την εμπιστοσύνη και τη σταθερή του στήριξη προς τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κιτρινόμαυρα στη νέα αγωνιστική σεζόν! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου