Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Εθνική Γυναικών βρέθηκε στα Ιωάννινα για την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί από τις 18-29 Ιουνίου με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν τα μέγιστα προκειμένου να βρίσκονται τα πάντα στην εντέλεια. Πλέον, η ΕΟΚ σκέφτεται σοβαρά να μονιμοποιηθεί η πρωτεύουσα της Ηπείρου και το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο ως ο τόπος που θα πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της "γαλανόλευκης".
Η σχετική ανακοίνωση:
Ολοκληρώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής γυναικών, το οποίο διεξήχθη στα Ιωάννινα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα υπό τις οδηγίες του Πέτρου Πρέκα βρέθηκε για δέκα μέρες, από τις 19 ως τις 28 Μαΐου στα Ιωάννινα, ώστε απρόσκοπτα να προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 18 ως τις 29 Ιουνίου. Η Εθνική Ομάδα είναι έτοιμη για τα πρώτα της φιλικά στη Μαγιόρκα.
Η ΕΟΚ ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη και τη βοήθεια κατά τη διάρκεια της δεκαήμερης παραμονής της Εθνικής Γυναικών στα Ιωάννινα, την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Χάρη Λαζάνη, τον Δήμο Ιωαννιτών και τον Δήμαρχο Θωμά Μπέγκα, την βουλευτή Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα, την Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων και τους Ηλία Γκαζιάνη, Δημήτρη Τσιούμπο, Βασίλη Λούπα, την ΕΣΚΑΒΔΕ και τον Γεν. Γραμματέα Γιάννη Ζήκο, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ νομού Ιωαννίνων, τον ΑΠΣΙ “Πίνδος”, τον Ιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων, την εταιρεία “Αυγά Γεωργιάδης”, το Κέντρο Όρασης Ηπείρου και το Μικροβιολογικό – Βιοπαθολογικο Εργαστήριο Χαράλαμπου Δολιώτη.
Η για ακόμα μια φορά άριστη φιλοξενία αποτέλεσε αφορμή, ώστε να έχει ανοίξει διάλογος των φορέων των Ιωαννίνων και της Επιτροπής Λειτουργίας του Νέου Κλειστού με την ΕΟΚ για να μονιμοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής γυναικών κάθε χρόνο στα Ιωάννινα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου