Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

ATHLOS Zagori Basketball Festival: Στις 10 και 11 Αυγούστου το φετινό 3X3 στον Ελαφότοπο

Το ATHLOS Zagori Basketball Festival, το οποίο έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά, από τις 10-11 Αυγούστου στον Ελαφότοπο, και υπόσχεται να προσφέρει και φέτος πολλές συγκινήσεις και οι συμμετέχοντες να ευχαριστηθούν και να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα.

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Στις 10 και 11 Αυγούστου επιστρέφει το μπασκετικό event του Ελαφοτόπου, ATHLOS Zagori Basketball Festival. Έχοντας διοργανώσει έξι επιτυχημένα τουρνουά 3Χ3 από το 2016, ο Αθλητικός Όμιλος Ελαφοτόπου, το ερασιτεχνικό μη-κερδοσκοπικό σωματείο που διοργανώνει το τουρνουά, συνεχίζει την εκδήλωση με διαρκώς υψηλότερες προσδοκίες.

Υπό την αιγίδα της FIBA

Το τουρνουά τελεί ήδη από το 2016 υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA) και αποτελεί μέρος του παγκοσμίου προγράμματός της.

Είναι, συνεπώς, μία από τις ελάχιστες διεθνείς διοργανώσεις ομαδικού αθλήματος που λαμβάνουν χώρα στη Δυτικής Ελλάδας. Οι παίκτες που συμμετέχουν στο τουρνουά εντάσσονται στην εθνική και παγκόσμια κατάταξη παικτών 3Χ3 και λαμβάνουν πόντους προς την κατάταξη ανάλογα με την επίδοσή τους.

Στοίχημα το Κ16

Στόχος των διοργανωτών για το φετινό 3Χ3 είναι, πέρα από την κατηγορία ανδρών (16+), η επιτυχημένη διοργάνωση αγώνων πλήρους κατηγορίας Ανδρών Κ16 (14-16). Ο Α.Ο. Ελαφοτόπου θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό τα παιδιά που βρίσκονται σε αυτές τις ιδιαίτερα ευαίσθητες και κρίσιμες ηλικίες να μυούνται στη συμμετοχή στον ομαδικό αθλητισμό και σε διεθνείς διοργανώσεις, με όλα τα οφέλη για την προσωπική ανάπτυξη που αυτό φέρει. Έτσι, φέτος προωθούν με ιδιαίτερο ζήλο την Κατηγορία Ανδρών Κ16, στην οποία η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Highlights

Η εκδήλωση είναι ήδη γνωστή στους μπασκετικούς της Ηπείρου. Εδώ μία λίστα για τα στοιχεία που θα δούμε φέτος, μαζί μερικά καινούρια:

- Συλλεκτική εμφάνιση της διοργάνωσης από την ATHLOS Sportswear

- Live Streaming όλων των αγώνων online

- Σνακ, νερά, ενεργειακά/ισοτονικά ποτά για όλους τους αθλητές

- Παρουσία ειδικών προσκεκλημένων, βετεράνων του αθλήματος (ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα)

- Ειδικά δώρα, έπαθλα, και χρηματικό έπαθλο για τους νικητές

Οι διοργανωτές διαπίστωσαν ότι κάποιες ομάδες προτιμούν να παίζουν όλα τα παιχνίδια τους σε μία ημέρα, ενώ άλλες προτιμούν να παίζουν σε περισσότερες ημέρες. Έτσι, κατά τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής, οι ομάδες μπορούν να επιλέξουν πόσες ημέρες θα παίξουν.

Πώς να δηλώσετε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχών θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Δευτέρα 4 Αυγούστου, με το πρόγραμμα των αγώνων να ανακοινώνεται την Πέμπτη 8 Αυγούστου. Η συμμετοχή στην Κατηγορία Κ16 είναι δωρεάν, ενώ η συμμετοχή στην Κατηγορία 16+ κοστίζει 30 Ευρώ ανά ομάδα. Οι ομάδες που δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 15 Ιουλίου απολαμβάνουν έκπτωση 20% στο αντίτιμο συμμετοχής.

Δηλώστε συμμετοχή με τους παρακάτω τρόπους:

1. Hλεκτρονικά στο https://3x3.aoelafotopou.gr/

2. Mε e-mail στο 3x3@aoelafotopou.gr

3. Tηλεφωνώντας ή μέσω Whatsapp στο +302651130291

4. Αυτοπροσώπως στο λογιστικό γραφείο του κ. Γιώργου Ντιναλέξη, Σπύρου Λάμπρου 29, Ιωάννινα

Θα χρειαστούν τα ακόλουθα στοιχεία:

-Όνομα ομάδας

-Ονοματεπώνυμα & Ημ/νίες γέννησης παικτών

-Μεγέθη (XS-4XL) φανέλας για τον κάθε παίκτη της ομάδας

-Ένα τηλ. επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου