Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

ΠΑΣ Γιάννινα WBC: Ο απολογισμός της πιο επιτυχημένης σεζόν της ιστορίας του

Τον απολογισμό της σεζόν 2023-2024 έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC, στην πιο πετυχημένη χρονιά της ομάδας στην Α1 Γυναικών, με την κατάκτηση της 5ης θέσης και τη δεύτερη σερί παρουσία στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος να το πιστοποιούν. 

Η σχετική ανακοίνωση:

Με την σεζόν 2023-2024 να είναι ήδη παρελθόν, αισθανόμαστε την ανάγκη για έναν μίνι απολογισμό.

Ο πρώτος στόχος ήταν καθαρά αγωνιστικός. Το γυναικείο τμήμα μας λοιπόν στην κατά γενική ομολογία πιο πετυχημένη σεζόν του κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση της Α1 Eθνικής κατηγορίας γυναικών ενώ συμμετείχε για 2η σερί χρονιά στα ημιτελικά του Kυπέλλου Ελλάδος γυναικών.

Ο δεύτερος στόχος ήταν η ομάδα να έρθει πιο κοντά με τους υποστηρικτές της, τον κόσμο και την πόλη. Οι δράσεις που συμμετείχε η ομάδα, η καθημερινότητά της ομάδος έκτος γηπέδου, το παρών σε κοινωνικά event αλλά και η εικόνα του γεμάτου γηπέδου από ένα σημείο και μετά μέσα στη χρονιά μαρτυρούν ότι και σε αυτό πετύχαμε.

Εδώ κάπου, ως Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσοι έβαλαν ένα μικρό ή μεγαλύτερο λιθαράκι σε αυτή την υπέροχη χρονιά.

- Τους υποστηρικτές μας μικρούς και μεγάλους για την υπερπολύτιμη βοήθειά τους, που χωρίς αυτή όλα θα ήταν πιο δύσκολα.

- Τους φιλάθλους και τους οπαδούς μας που έβαζαν ξεχωριστό χρώμα και τόνο στα παιχνίδια μας δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στα κορίτσια μας.

- Τους προπονητές μας και τις παίχτριες για την σκληρή δουλειά, τη σοβαρότητα και την προσήλωση τους μέχρι την τελευταία μέρα της σεζόν.

- Τους γιατρούς και τους φυσικό θεραπευτές μας που ήταν πάντα εκεί να αντιμετωπίζουν με τον καλύτερο τρόπο από το πιο μικρό μέχρι το πιο σύνθετο πρόβλημα που παρουσιάζονταν.

- Τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία που είχαμε σε όλα τα επίπεδα.

- Την Επιτροπή λειτουργίας του Νεου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων για την παροχή εξαιρετικών συνθηκών δουλειάς στην καθημερινότητά των προπονήσεων και των αγώνων.

Με τη νέα χρονιά και την 6η σερί παρουσία στην κορυφαία εθνική κατηγορία να είναι προ των πυλών, σχεδιάζουμε τη δημιουργία μιας ακόμη πιο αξιόμαχης ομάδας, που θα προσπαθήσει να δώσει χαρά και περηφάνια στην πόλη αλλά και κίνητρο στα νέα κορίτσια να ασχοληθούν με το άθλημα του μπάσκετ και να διακριθούν με την ομάδα της πόλης τους.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου