Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Δόξα Πύρρου Άρτας: Κοντά στην ανανέωση με Θώδη και στην επιστροφή Τσατάλα

Η Δόξα Πύρρου Άρτας πραγματοποιεί το σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν στην National League 2 όπου θέλει να παρουσιαστεί ξανά δυνατή και ανταγωνιστική. Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusbasket.gr ο Παναγιώτης Θώδης βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας με τους Αρτινούς ενώ την επιστροφή του στην ομάδα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο Παναγιώτης Τσατάλας. 

Ο Θώδης αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας από τη σεζόν 2022-23 έχοντας πανηγυρίσει το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ και την άνοδο στη National League 2 και πέρυσι βοήθησε τα μέγιστα ώστε η Δόξα να τερματίσει στην 6η θέση συμμετέχοντας στα playoff του 1ου ομίλου της National League 2. Ο Γιαννιώτης power forward αναμένεται να φορά τη φανέλα της Δόξας Πύρρου Άρτας για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο Τσατάλας ετοιμάζεται για την επιστροφή του στους Αρτινούς μετά τη σεζόν 2022-23 όταν είχε πρωταγωνιστήσει στην πορεία πρωταθλητισμού της ομάδας στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ και την κατάκτηση του τίτλου. Η ποιότητα και η εμπειρία του είναι δεδομένη ενώ πέρυσι με τη φανέλα του ΑΓΣ Ιωαννίνων μέτρησε 22.4 πόντους με 19 εύστοχα τρίποντα στη National League 2. 

Η διοίκηση της Δόξας Πύρρου Άρτας δε σταματά εκεί καθώς τις προσεχείς ημέρες αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις στη στελέχωση του ρόστερ με τις πληροφορίες να θέλουν τους Αρτινούς να βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να ενισχυθούν σημαντικά με 3-4 αθλητές. 


φωτογραφίες: artagoal.gr 


Δημήτρης Κοσίνας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου