Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Νικόπολη Πρέβεζας: Πρώτη κίνηση ενίσχυσης με Δόνο

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός της Νικόπολης Πρέβεζας ενόψει της νέας σεζόν και την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες. Έτσι, μετά τις ανακοινώσεις για τις ανανεώσεις με τους Σπύρο Πολίτη, Ντίνο Τσιτσώνη, Κώστα Νίκα, Γιάννη Κασκάνη και Τάσο Χρήστου, σειρά πήρε η πρώτη φετινή προσθήκη που ακούει στο όνομα, Αλέξανδρος Δόνος.

Με αυτή την κίνηση η Νικόπολη ενισχύει τον πρεβεζιάνικο κορμό της με έναν αθλητή που μπορεί να δώσει πολλά στις θέσεις "2" και "3". Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στη Δόξα Πύρρου Άρτας με την οποία πανηγύρισε αρχικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ τη σεζόν 2022-23 και εν συνεχεία την 6η θέση στον 1ο όμιλο της National League 2.

Η σχετική ανακοίνωση:

Πρώτη μεταγραφή για την Νικοπολη Πρέβεζας ο Αλέξανδρος Δονος! 

Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης «Νικόπολη Πρέβεζας» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή για την φετινή χρόνια, τον πρεβεζανο Αλέξανδρο Δόνο. 

Ο Αλέξανδρος Δόνος αγωνίζονταν την περσινή χρόνια με την Δόξα Πύρρου Άρτας στην National League 2, έχοντας κατά μέσο όρο 9,2 πόντους σε 27 αγώνες. Αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3 και αναμένεται να βοήθησει σημαντικά την ομάδα μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της National League 2.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία, υγεία και καλή δύναμη στον Αλέξανδρο!


φωτογραφία: artagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου