Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Συμπληρώνει 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας το Ntougias Basketball Camp

Ιδιαίτερη και σημαδιακή είναι η φετινή χρονιά για την Ntougias Basketball Academy καθώς το Ntougias Basketball Camp κλείνει μία 10ετία συνεχούς παρουσίας με πρωτοποριακές μεθόδους προπόνησης και εκλεκτούς καλεσμένους που μαθαίνουν στους νεαρούς αθλητές τα μυστικά της πορτοκαλί "θεάς". Ο φετινός καλεσμένος θα είναι ο skill trainer Derek Ruff με το 10ο Ntougias Basketball Camp να είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 1-3 Ιουλίου. 

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Δέκα χρόνια Ntougias Basketball Camp! Γεύση από NBA στα Ιωάννινα! 

Δέκα χρόνια γεμάτα πρωτοπόρες μεθόδους! Δέκα χρόνια με τη βοήθεια skill trainers από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου το NBA! 

To Ntougias Basketball Camp, συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας, με την Ακαδημία Ντούγια να πρωτοπορεί στην Ήπειρο φέρνοντας στα Ιωάννινα κορυφαίους προπονητές και skills trainers, και να μεταφέρει τα μυστικά της πορτοκαλί μπάλας στις νέες γενιές. 

Το NBA ήρθε στην  Ήπειρο με πολύ επιτυχημένες συνεργασίες και πρώτο καλεσμένο τον development coach Adam Branch (Indiana Pacers).

Η επόμενη άφιξη ήταν ο skills trainer Ryan Goodson (Goodson Basketball) που ήταν προπονητής του κορυφαίου αστέρα του NBA, Stephen Curry, και ακολούθησαν, ο Jonathan Reed συνεργάτης των Οκλαχόμα Θάντερ και ιδρυτής της ακαδημίας OnPointHoops, ο John Harris NBA skill trainer, o John Latimor skill trainer, o Colston Capnick skill trainer.

Φέτος τα Ιωάννινα θα επισκεφτεί ο skill trainer Derek Ruff, όπου θα μεταφέρει σημαντικές γνώσεις και τεχνικές στα νέα παιδιά.

Το 10ο Ntougias Basketball Camp θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα στις 1,2,3 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου