Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Ο Γεωργίου οδήγησε τη Χ.Α.Ν.Θ. στην Elite League

Ιστορία έγραψε η ΧΑΝΘ χθες το απόγευμα καθώς επικράτησε με 73-58 του Φιλίππου Βέροιας και με συνολικό σκορ 3-0 κατέκτησε το πρωτάθλημα παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο ανόδου στην Elite League από τον 3ο όμιλο της National League 1 με τον Γιαννιώτη guard, Δημήτρη Γεωργίου, να ηγείται της προσπάθειας πραγματοποιώντας μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση. 

Ο Γεωργίου σημείωσε 22 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα βάζοντας το "κερασάκι στην τούρτα" για τη Χ.Α.Ν.Θ. η οποία βρισκόταν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο τέλος της regular season και  εκμεταλλευόμενη το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας που είχε κατακτήσει πανηγυρίζει από χθες την άνοδο στην Elite League για πρώτη φορά στην ιστορία της. 

Για τον 24χρονο guard η σειρά των τελικών ήταν εξαιρετική καθώς σε 3 αγώνες είχε 18.0 πόντους επισφραγίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τρομερή του χρονιά. Συνολικά στα playoff μέτρησε σε 6 συμμετοχές 17.5 πόντους με 15 εύστοχα τρίποντα δείχνοντας το δρόμο στην ομάδα του ώστε να φτάσει στην άνοδο. 

Όσο για τα συνολικά του επιτεύγματα τη σεζόν 2023-2024 αξίζει να αναφερθεί ότι αγωνίστηκε και στα 30 παιχνίδια της ομάδας του έχοντας 513 πόντους (17.1 Μ.Ο.) και το σημαντικότερο οι ατομικές επιδόσεις συνοδεύτηκαν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Elite League. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου