Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Vikos Φalcons: Πανέτοιμοι για τη σειρά με τα Τρίκαλα Basket

Πανέτοιμοι για τη σειρά με τα Τρίκαλα Basket είναι οι Vikos Φalcons οι οποίοι περιμένουν πως και πως να επιστρέψουν στα επίσημα παιχνίδια καθώς τελευταία φορά είχαν αγωνιστεί στις 23 Μαρτίου στη νίκη επί του Πρωτέα Γρεβενών.

Βέβαια, αυτό το διάστημα οι Γιαννιώτες δεν έμειναν ανενεργοί, όπως ήταν απολύτως φυσιολογικό, δίνοντας φιλικούς αγώνες ώστε να παραμείνουν σε εγρήγορση ενόψει των playoff. Εκτός από τη φιλική νίκη επί της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων, η ομάδα του Κώστα Δελέγκου αντιμετώπισε την πρωτοπόρο του 3ου ομίλου της National League 1, Χ.Α.Ν.Θ., η οποία επίσης είχε εξασφαλίσει την παρουσία της στα ημιτελικά λόγω του γεγονότος ότι είχε κατακτήσει την 1η θέση. Το πρώτο φιλικό διεξήχθη στο Μέτσοβο με τους Vikos Φalcons να επικρατούν 85-78 και στο δεύτερο, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, επικράτησαν επίσης με 87-69. 

Πλέον, όλη η προσοχή έχει στραφεί στους αγώνες με τα Τρίκαλα Basket, με τη σειρά να εκκινεί την ερχόμενη Τετάρτη 17 Απριλίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, όπου οι παίκτες του Κώστα Δελέγκου θα επιδιώξουν να κάνουν πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς (η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις 2 νίκες θα πάρει την πρόκριση). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου