Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Vikos Φalcons: Φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό με την Εθνική ομαδα Ενόπλων Δυνάμεων

Φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων θα δώσουν οι Vikos Φalcons την ερχόμενη Τετάρτη 3 Απριλίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στις 17:30.

Σκοπός του αγώνα είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του έργου της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση των Vikos Φalcons διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην ανδρική ομάδα μας και στην Εθνική ομάδα μπάσκετ Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 17:30 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων και έχει σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του έργου της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων, που στηρίζει κάθε παιδί με αναπηρία και τις οικογένειές τους.

Σας περιμένουμε όλους εκεί για όμορφες μπασκετικές στιγμές για καλό σκοπό!

Η ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων στα 43 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στα Γιάννενα έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της με αγάπη και ευσυνειδησία, σε περισσότερα από 3.000 παιδιά και ενήλικες.

Παρέχει καινοτόμες και συνεχώς εξελισσόμενες μεθόδους εκπαίδευσης και αποκατάστασης, με στόχο κάθε παιδί να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του και να ενταχθεί ομαλά και ισότιμα στον κοινωνικό ιστό.

Αποστολή της είναι να παρέχει σε κάθε άνθρωπο με αναπηρία και την οικογένειά του, δια βίου στήριξη και πρόσβαση στα προγράμματα αποκατάστασης. Σκοπός της είναι να βοηθήσει τα Γενναία Παιδιά, και τους ενήλικες ΑΜΕΑ, να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, “Βήματα Ζωής”. Elepap Ioannina 

#ΕΛΕΠΑΠ #vikosΦalcons


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου