Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Βασίλης Βαράκας: Πρωταγωνιστεί και οδηγεί τους Νέους Vikos Φalcons

Η ομάδα Νέων Vikos Φalcons πραγματοποίει μία ιδανική χρονιά στο Β΄ όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ έχοντας το απόλυτο, 13Χ13, φιγουράροντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το σύνολο του Γιάννη Καΐκα έχει εξασφαλίσει τη μαθηματική του παρουσία στη Β΄ Φάση του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα συναντηθούν οι 2 πρώτες ομάδες των 3 ομίλων, δημιουργώντας έναν ενιαίο όμιλο με 6 ομάδες, μεταφέροντας τα μεταξύ τους αποτελέσματα και οι 3 πρώτοι θα ανέβουν στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή πορεία της γιαννιώτικης ομάδας διαδραματίζει ο Βασίλης Βαράκας έχοντας πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις. 

Ο 22χρονος guard/forward πραγματοποιεί μία εξαιρετικά παραγωγική σεζόν αποτελώντας ηγετική φυσιογνωμία της ομάδας του. Συγκεκριμένα, σε 10 συμμετοχές μετρά 20.6 πόντους (206 σύνολο) έχοντας ευστοχήσει σε 33 τρίποντα. Στην εύκολη νίκη της περασμένης Κυριακής επί του Α.Ο. Κόνιτσας έκανε season high σε πόντους με τους 37 που σημείωσε δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. 

Οι Νέοι Vikos Φalcons έχουν μπροστά τους 3 ακόμα παιχνίδια μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου και την έναρξη της Β΄ Φάσης και την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσουν την Αστράκα B.C. στο ντέρμπι των πρωτοπόρων του ομίλου σε ένα δυνατό crash test για τους μεγάλους αγώνες που θα έρθουν. 


φωτο: Νίκος Ζήνας-Vikos Φalcons B.C. 



Δημήτρης Κοσίνας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου