Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Vikos Φalcons: Έβαλε στη μηχανή του τον Ivosev αποδεσμεύοντας τον Igrutinovic

Αλλαγή στους ξένους πραγματοποίησε ο Βίκος Φalcons με τον Tamas Ivosev να αποτελεί τη νέα προσθήκη στο γιαννιώτικο ρόστερ παίρνοντας τη θέση του Luka Igrutinovic. 

Ο νέος αθλητής της ομάδας του Κώστα Δελέγκου έχει ύψος 2.04 και αγωνίζεται ως forward/center. Ο γεννημένος στο Νόβι Σαντ της Σερβίας Ivosev διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό έχοντας αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία για 9 σεζόν στην Α1 Ουγγαρίας ενώ τη φετινή χρονιά φορούσε τη φανέλα της KK Vojvodina, ομάδα που συμμετέχει στην Α1 Σερβίας και στη 2η κατηγορία της Αδριατικής Λίγκας. Στο πρωτάθλημα Σερβίας σε 18 συμμετοχές είχε 6.8 πόντους (52% δίποντο, 26% τρίποντο, 64% βολές), 2.4 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ. Η πρώην πλέον ομάδα του είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος με ρεκόρ 15-4. Στη 2η κατηγορία της Αδριατικής Λίγκας σε 7 παιχνίδια είχε 6.9 πόντους (72% δίποντο, 57.1% βολές), 1.6 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ με την KK Vojvodina να βρίσκεται στην 4η θέση με ρεκόρ 6-2. 

Με την απόκτηση του Σπυριδονίδη ο Βίκος Φalcons διαθέτει πλέον στην περιφέρειά του 3 εξαιρετικά ικανούς guard, Τσιλούλη, Μαυρογιάννη, Σπυριδονίδη με τους ανθρώπους της ομάδας να αντικαθιστούν τον Igrutinovic με τον Ivosev ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο και τη frontline. 


Το bio του Tamas Ivosev:

Θέση: Forward/Center 

Ύψος: 2.04

Ηλικία: 33 ετών

Ημερομηνία Γέννησης: 15/3/1990

Εθνικότητα: Σέρβος-Ούγγρος (διπλή υπηκοότητα) 

Γενέτειρα: Novi Sad 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου