Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Δόξα Πύρρου Άρτας: Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Η Δόξα Πύρρου Άρτας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2024. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στον πολυχώρο Πολιτεία (ΙΜΑΡΕΤ- ΑΡΤΑΣ).

Η σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση:

 Αξιότιμα μέλη & φίλοι της ομάδας,

ο Σύλλογός μας ανταποκρινόμενος και στον κοινωνικό του ρόλο, διοργανώνει τον ετήσιο χορό του και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το έτος 2024. Σας καλούμε «εκτός γηπέδου» να βρεθούμε όλοι μαζί, για να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε, αλλά και να ενισχύσουμε τον Σύλλογό, δίνοντάς του μεγαλύτερη ώθηση και δύναμη, να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία, στην προσπάθεια να εκπροσωπήσει επάξια τον τόπο μας.

Σας περιμένουμε στις 5 Ιανουαρίου 2024 ημέρα Παρασκευή, στον πολυχώρο ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΙΜΑΡΕΤ- ΑΡΤΑΣ) να παραβρεθείτε και να στηρίξετε την Γιορτή μας.

Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς, έχει αναλάβει λαΐκοδημοτική ορχήστρα. Προσκλήσεις θα προπωλούνται στο κατάστημα ενδυμάτων ZEN (Κωστούλα Γεωργία), στο κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων ΜΑΝΘΑΣ amp; στο καφενείο ΜΑΛΑΜΗΣ.

Επίσης για την προμήθεια των προσκλήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο του συλλόγου κ. Κώστα Τσαρή ( τηλ. 6980301101)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου