Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ: Το preview της 4ης αγωνιστικής

Με την 4η αγωνιστική θα συνεχιστεί αυτό το σαββατοκύριακο η δράση στα παρκέ της ΕΣΚΑΒΔΕ περιλαμβάνοντας παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σε ένα από τα πιο δυνατά ματς της αγωνιστικής οι MetronGold Μολοσσοί (2-1) θα φιλοξενήσουν την Α.Ε. Καναλακίου (2-1) στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων. Οι παίκτες του Βασίλη Χατζή θα κυνηγήσουν την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά το διπλό επί του Λέοντα Κέρκυρας. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Λευτέρη Κοσμά γνώρισε την πρώτη της ήττα την περασμένη Κυριακή από τον Κρόνο Αγρινίου και θέλει να βγάλει αντίδραση. Τζάμπολ αύριο στις 17:30.

Η πρωτοπόρος Γ.Ε. Αγρινίου (3-0) υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1). Οι Αγρινιώτες είναι αήττητοι έχοντας το απόλυτο μέχρι στιγμής με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει πάρει το maximum στην έδρα του και να ψάχνει το πρώτο διπλό προερχόμενος από την εύκολη επικράτηση επί των Κενταύρων Κέρκυρας το περασμένο Σάββατο. 

Αγώνας που αναμένεται να έχει σασπένς είναι αυτός ανάμεσα σε Πύρρο Αρταίων (1-2) και Κρόνο Αγρινίου (2-1). Η ομάδα του coach Κωσταπαππά δεν έχει εκμεταλλευτεί όπως θα ήθελε την έδρα της έχοντας 0/2 στο Νέο Τ9 Άρτας και σίγουρα θέλει να αλλάξει αυτό το σκηνικό. Ο νεοφώτιστος Κρόνος έχει πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν μετρώντας 2 νίκες στα 3 πρώτα παιχνίδια. 

Αρκετά δυνατός αγώνας αναμένεται να πραγματοποιηθεί και στο Μεσολόγγι όπου ο Λέων (2-1) υποδέχεται τον Φαίακα Κέρκυρας (1-1). Οι γηπεδούχοι γνώρισαν την περασμένη εβδομάδα την πρώτη ήττα από τον Αίαντα και στοχεύουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι Φαίακες από την άλλη προέρχονται από τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Κερκυραϊκό και θέλουν να δείξουν καλό πρόσωπο και να διεκδικήσουν το ροζ φύλλο.

Την Κυριακή η Νικόπολη Πρέβεζας (1-1) επιστρέφει στα παρκέ μετά το ρεπό της περασμένης εβδομάδας ταξιδεύοντας στην Κέρκυρα για να αντιμετωπίσει τον Κερκυραϊκό (0-3). Η ομάδα του Σπύρου Πολίτη θέλει να συνεχίσει από εκεί που το είχε αφήσει πριν το ρεπό της. Οι Κερκυραίοι δεν έχουν ακόμα πανηγυρίσει στη σεζόν και σίγουρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Νικόπολη είναι αυτή που λογίζεται ως το φαβορί.

Στον τελευταίο χρονικά αγώνα ο Αίας Άρτας (2-0) θα βρεθεί για 2η φορά τη φετινή σεζόν στο Νησί των Φαιάκων για να κοντραριστεί με τους Κενταύρους Κέρκυρας (3-0). Το σύνολο του coach Ντάσιου θέλει το ροζ φύλλο προκειμένου να διευρύνει το αήττητο σερί. Οι Κένταυροι δεν έχουν κατακτήσει ακόμα νίκη όμως σίγουρα θα τα δώσουν όλα μιας και αγωνίζονται εντός έδρας.


Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4 Νοεμβρίου

Λέων Μεσολογγίου-Φαίακας Κέρκυρας (14:00 ΔΑΚ Μεσολογγίου)

Πύρρος Αρταίων-Κρόνος Αγρινίου (16:00 Νέο Τ9 Άρτας)

MetronGold Μολοσσοί-Α.Ε. Καναλακίου (17:30 Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων)

Γ.Ε. Αγρινίου-ΠΑΣ Γιάννινα (18:00 ΔΑΚ Αγρινίου)

Κυριακή 5 Νοεμβρίου

Κερκυραϊκός-Νικόπολη Πρέβεζας (13:30 ΕΑΚ Κέρκυρας)

Κένταυροι Κέρκυρας-Αίας Άρτας (15:30 ΕΑΚ Κέρκυρας)

Ρεπό: Λέων Κέρκυρας 


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Γ.Ε. Αγρινίου 6 (3-0)

2. Λέων Μεσολογγίου 5 (2-1)

3. Κρόνος Αγρινίου 5 (2-1)

4. Α.Ε. Καναλακίου 5 (2-1)

5. ΠΑΣ Γιάννινα 5 (2-1)

6. MetronGold Μολοσσοί 5 (2-1)

7. Αίας Άρτας 4 (2-0)

8. Πύρρος Αρταίων 4 (1-2)

9. Νικόπολη Πρέβεζας 3 (1-1)

10. Φαίακας Κέρκυρας 3 (1-1)

11. Κερκυραϊκός 3 (0-3)

12. Λέων Κέρκυρας 3 (0-3)

13. Κένταυροι Κέρκυρας 3 (0-3)

*Αίας Άρτας, Νικόπολη Πρέβεζας και Φαίακας Κέρκυρας έχουν κάνει το ρεπό τους 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου