Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

"Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες-Γιαννιώτισσες: Σούπερ Γεωργίου, πολύ καλός Παππάς, πρωταγωνίστησαν Χρηστάκη και Παπαδοπούλου

Με τον Δημήτρη Γεωργίου να πρωταγωνιστεί στο ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου της National League 1, τον Άλκη Παππά να είναι πολύ καλός στη νίκη του ΟΦΗ και τις Αγγελίνα Χρηστάκη και Ευγενία Παπαδοπούλου να ξεχωρίζουν με τις εμφανίσεις τους στην Α2 Γυναικών συνεχίστηκε η δράση των αθλητών και αθλητριών που αγωνίζονται μακριά από την πόλη τους. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα πεπραγμένα τους. 

Ανδρέας Τσουμάνης (Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου-Elite League)

Κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο ο Χαρίλαος Τρικούπης γνωρίζοντας την ήττα με 80-61 υποχωρώντας στο 2-3. Σε 21:28 ο Τσουμάνης σημείωσε 9 πόντους (1/1 τριπ., 2/4 δίπ., 2/2 βολές), κατέβασε 6 ριμπάουντ, κάνοντας και 1 κλέψιμο. 



Άλκης Παππάς (ΟΦΗ-National League 1, 1ος όμιλος)

Τη 2η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα κατέκτησε ο ΟΦΗ με 74-63 στην έδρα του ΕΦΑΟ Ζωγράφου βελτιώνοντας το ρεκόρ του στο 2-2. Ο Παππάς ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών σημειώνοντας 14 πόντους με 1 εύστοχο τρίποντο. 


Δημήτρης Γεωργίου (ΧΑΝΘ-National League 1, 3ος όμιλος)

Ντέρμπι μόνο για ένα δεκάλεπτο αποδείχθηκε το παιχνίδι της ΧΑΝΘ με τον Φίλιππο Βέροιας καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε με 92-66 μένοντας μόνη πρώτη και αήττητη στον 3ο όμιλο. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Γεωργίου καθώς με τους 25 πόντους και τα 4 εύστοχα τρίποντα που σημείωσε ήταν ο πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού. Στο 4-0 η ΧΑΝΘ.


Παναγιώτης Δήμος (Σοφάδες, National League 1, 2ος όμιλος)

Οι Σοφάδες ηττήθηκαν εκτός έδρας από τη Νήαρ Ηστ με 83-73 σε παιχνίδι που διεξήχθη για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της National League 1. Ο Δήμος είχε 2 πόντους με την ομάδα του να βρίσκεται στο 1-2.


Πολυχρόνης Τσίγκας (Αχιλλέας Καϊμακλίου-Basket League Κύπρου)

Στο 0-4 υποχώρησε ο Αχιλλέας Καϊμακλίου μετά τη νέα ήττα με 91-76 από την ΕΘΑ Έγκωμης. Ο Τσίγκας αγωνίστηκε για 06:29 χωρίς να σημειώσει κάποιο πόντο (0/2 τριπ.), έχοντας 1 ριμπάουντ.


Δημήτρης Αποστολίδης (Γ.Α.Σ. Βασιλικών-National League 2, 5ος όμιλος)

Την πρώτη φετινή νίκη κατέκτησε ο Γ.Α.Σ. Βασιλικών την περασμένη Κυριακή με 63-53 στην έδρα του Εθνικού Λαγυνών με τον Αποστολίδη να σημειώνει 2 πόντους.


Σπύρος Χαντζάρας (Αγυιά Πατρών-Α1 ΕΣΚΑΗ)

Η Αγυιά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Δύμης με το τελικό 74-67 να φέρνει τις δύο ομάδες ισόβαθμες με το ίδιο ρεκόρ (2-2). Ο Χαντζάρας σημείωσε 6 πόντους. 


Αγγελίνα Χρηστάκη (ΑΕΚ Περιστερίου-Α2 Γυναικών Νότος) 

Τη νίκη με 64-51 πανηγύρισε η ΑΕΚ Περιστερίου επί της Άμιλλας Περιστερίου για την 4η αγωνιστική της Α2 Γυναικών. Ο Χρηστάκη συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις σημειώνοντας 17 πόντους με 3 εύστοχα τρίποντα όντας η πρώτη σκόρερ του αγώνα. Στο 2-2 το ρεκόρ της ΑΕΚ Περιστερίου. 


Έλλη Κολόκα (Προμηθέας Πατρών-Α2 Γυναικών Νότος)

Η ομάδα της Πάτρας δεν κατάφερε να δείξει ανταγωνιστική εικόνα κόντρα στο Παλαιό Φάληρο γνωρίζοντας την ήττα με 63-38 με την Κολόκα να έχει 2 πόντους. Στο 1-3 ο Προμηθέας Πατρών μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής.


Ευγενία Παπαδοπούλου (ΜΕΝΤ-Α2 Γυναικών Βορράς)

Η Παπαδοπούλου επέστρεψε την περασμένη Κυριακή στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα της, το Ioannina WBC. Η ΜΕΝΤ πήρε το πρώτο ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα με 55-49 με την Γιαννιώτισσα αθλήτρια να σημειώνει 15 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα.


Άννα Μάντζιου/Ειρήνη Μάντζιου (Άρης-Α2 Γυναικών Βορράς)

Στο 2-2 ανέβηκε ο Άρης μετά την επικράτησή του με 52-47 επί του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας με την Άννα Μάντζιου να έχει 3 πόντους και την Ειρήνη Μάντζιου να γράφει συμμετοχή στον αγώνα.



*Ο Λευτέρης Μαντζούκας δεν αγωνίστηκε σε EuroLeague & Basket League με τον Παναθηναϊκό καθώς τον ταλαιπωρούσε μία ίωση. 

**Ο Νίκος Βασιλείου θα αγωνιστεί αύριο με τον Προμηθέα 2014 κόντρα στο IBC για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της National League 2. 

***Ο αγώνας Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη (ομάδα του Μάριου Τσίγκα)-Τιτάνες Παλαμά για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου της National League 2 θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου. 


Δημήτρης Κοσίνας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου