Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Α1 Γυναικών: Πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα, σε live streaming όλοι οι αγώνες

Τζάμπολ σήμερα στην Α1 Γυναικών με τις 12 ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα να ρίχνονται στη μάχη.

Για 3η χρονιά μέσα σε 5 σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τον Ολυμπιακό και πάλι στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο. Ο Σταύρος Νανάκος θα ντεμπουτάρει σε εντός έδρας παιχνίδι μπροστά στο κοινό της ομάδας ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και για τις νέες παίκτριες Wilkinson, Markovic, Asberry, Δαμουλάκη και Πηλακούτα. Στην αντίπερα όχθη θα βρίσκεται ο πρωταθλητής Ολυμπιακός του Θάνου Νίκλα που είναι και το φαβορί της αναμέτρησης όμως ο ΠΑΣ θέλει να του βάλει δύσκολα. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές σε φιλικές αναμετρήσεις μέσα στο Σεπτέμβριο όμως αυτό θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Τζάμπολ στις 17:00.

Το νέο πρωτάθλημα εκκινεί στις 13:00 με τον αγώνα ανάμεσα σε Πρωτέα Βούλας και Παναθηναϊκό. Στις 13:30 η Νίκη Λευκάδας υποδέχεται την Ελευθερία Μοσχάτου που την προηγούμενη εβδομάδα εξασφάλισε την παρουσία της στους ομίλους του EuroCup για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας των Εσπερίδων Καλλιθέας με τον ΠΑΟΚ, στις 15:30 ο Ο.Α. Χανίων θα φιλοξενήσει τον Εύνικο και στις 16:00 θα αναμετρηθούν στο Ιβανώφειο οι δύο νεοφώτιστοι της κατηγορίας, Ηρακλής και Αθηναϊκός. 

Να σημειωθεί ότι και τα 6 παιχνίδια θα καλυφθούν σε live streaming μετάδοση από το επίσημο κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 7 Οκτωβρίου

Πρωτέας Βούλας-Παναθηναϊκός (13:00 live streaming)

Νίκη Λευκάδας-Ελευθερία Μοσχάτου (13:30 live streaming)

Εσπερίδες Καλλιθέας-ΠΑΟΚ (14:00 live streaming)

Ο.Α. Χανίων-Εύνικος (15:30 live streaming)

Ηρακλής-Αθηναϊκός (16:00 live streaming)

ΠΑΣ Γιάννινα WBC-Ολυμπιακός (17:00 live streaming)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου