Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων: Ανοίγει ξανά τις πύλες του με μεγαλύτερη χωρητικότητα

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει από αύριο στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων το οποίο πλέον διαθέτει και μεγαλύτερη χωρητικότητα καθώς τοποθετήθηκαν επιπλέον καθίσματα φτάνοντας στις 450 θέσεις.

Αύριο Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί ο αγώνας για την 1η αγωνιστική της Α΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Βίκο Falcons και Κ.Α.Ο. Δράμας.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα WBC με τον Ηρακλή όπως και αγώνες Παίδων και Παμπαίδων.

Τέλος, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή καθώς και παιχνίδια Παίδων και Παμπαίδων.


Το σχετικό δελτίο τύπου:

Επιστροφή στα… τζάμπολ στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, μετά την διακοπή της αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω του καλοκαιριού, και η Επιτροπή Λειτουργίας εύχεται σε όλες τις αθλήτριες, σε όλους τους αθλητές, τα προπονητικά τιμ, τις Διοικήσεις των τοπικών ομάδων και σε όλες και όλους τους φιλάθλους, να έχουν μια καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Από αύριο Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου το Νέο Κλειστό υποδέχεται και πάλι αγώνες μπάσκετ, με την αρχή να γίνεται με δυο αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών. Συγκεκριμένα στις 16.00 αύριο, η ομάδα Vikos Φalkons υποδέχεται για το Κύπελλο τον ΚΑΟ Δράμας και αμέσως μετά στις 19.00 το IBC υποδέχεται για τον ίδιο θεσμό τον ΑΟ Τρικάλων.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής δράσης συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου με ακόμη 8 αγώνες. Τα ματς είναι για τα πρωταθλήματα Υποδομών, ενώ υπάρχουν και δυο φιλικά παιχνίδια μεταξύ ομάδων της Α1 Εθνικής Γυναικών. Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 18.00 τον Ηρακλή και την Κυριακή στις 15.00 ο Ολυμπιακός θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής δράσης έχει ως εξής:

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου:

Κύπελλο Ελλάδας (16.00): Vikos Φalcons – ΚΑΟ Δράμας

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου:

Παίδων (12.45): ΑΓΣΙ (Β) – IBC

Παίδων (15.00): ΠΑΣ Γιάννινα – Θρύλος Ιωαννίνων

Φιλικό ματς Α1 Γυναικών (18.00): ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής

Παμπαίδων (20.30): Θρύλος Ιωαννίνων – IBC.

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου:

Παίδων (11.15 π.μ.): Θρύλος Ιωαννίνων - ΑΓΣΙ

Φιλικό ματς Α1 Γυναικών (15.00): Ολυμπιακός – Ηρακλής

Παμπαίδων (17.30): IBC – Vikos Φalcons

Παμπαίδων (19.45): ΑΓΣΙ – Θρύλος Ιωαννίνων.


Αύξηση χωρητικότητας

Εν τω μεταξύ η Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού, κάνει γνωστό πως σήμερα Τρίτη, ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες για την τοποθέτηση επιπλέον καθισμάτων στις κερκίδες του Γυμναστηρίου.

Μετά και τη νέα παρέμβαση και σε συνδυασμό με τις νέες courtside θέσεις η χωρητικότητα του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου αυξήθηκε κατά 50 θέσεις, φτάνοντας συνολικά τις 450.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου