Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Βίκος Ιωαννίνων: Τα ηνία στον Σοφοκλή Τσουκανέλη

Μετά από 1 χρόνο που έμεινε μακριά από τους πάγκους ο Σοφοκλής Τσουκανέλης επιστρέφει καθώς συμφώνησε με το Βίκο Ιωαννίνων και θα είναι ο head coach τη νέα σεζόν. Στο πλάι του ως άμεσος συνεργάτης θα βρίσκεται ο Ηλίας Κουγιουμτζίδης.

Ο Γιαννιώτης προπονητής βρισκόταν στο τιμόνι του ΑΓΣ Ιωαννίνων για πολλά χρόνια έχοντας πολλές επιτυχημένες χρονιές ενώ αναμφίβολα το highlight ήταν η σεζόν 2021-2022 όταν κατέκτησε την 6η θέση στη Β΄ Εθνική. 

Η σχετική ανακοίνωση: 

Η διοίκηση του Βίκου Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σοφοκλή Τσουκανέλη, ο οποίος αναλαμβάνει ως ο νέος head coach της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. 

Ο 42χρονος γιαννιώτης τεχνικός προέρχεται από τα σπλάχνα του ΑΓΣΙ Ιωαννίνων, αφού από το 2007 και για 15 χρόνια εργάστηκε ως προπονητής τόσο στα τμήματα υποδομών του συλλόγου, όσο και στο αντρικό τμήμα του συμπολίτη. Καλύτερη σεζόν του ως προπονητής του ΑΓΣΙ ήταν η σεζόν 2021-22 όταν και τερμάτισε στην 6η θέση της Β’Εθνικής κατηγορίας.

Βοηθός του στον πάγκο του Βίκου Ιωαννίνων θα είναι ο Ηλίας Κουγιουμτζίδης, 26 ετών από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν μέρος του τεχνικού team των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων στη Β' Εθνική κατηγορία.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

"Με χαρά αποδέχτηκα τη πρόταση της διοίκησης του Βίκου να αναλάβω τη τεχνική ηγεσία της ομάδας. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Θα προσπαθήσω μαζί με τους συνεργάτες  μου μέσα από τη καθημερινή δουλειά στο γήπεδο, να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Καλή σεζόν εύχομαι σε όλους, με υγεία”.

Καλωσόρισες στην ομάδα μας Σοφοκλή! #welcome

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου