Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Συμφώνησε με Παπαζυγούρα και Κυράννα η Α.Ε. Καναλακίου

Δυναμικά κινείται στο μεταγραφικό παζάρι η Α.Ε. Καναλακίου καθώς μετά την ανακοίνωση για την έναρξη συνεργασίας με τον Μάριο Ζολώτα ακολούθησε αυτή με τον Αλέξη Παπαζυγούρα και τον Περικλή Κυράννα.

Ο προπονητής των Πρεβεζιάνων, Λευτέρης Κοσμάς, γνωρίζει πολύ καλά τους δύο Γιαννιώτες αθλητές από την κοινή τους πορεία στο Θρύλο Ιωαννίνων. Την περσινή χρονιά ο Παπαζυγούρας μέτρησε σε 14 εμφανίσεις 13.4 πόντους (188 σύνολο) έχοντας και 8 εύστοχα τρίποντα. Ο Κυράννας είχε επίσης μία παραγωγική σεζόν καθώς σε 15 εμφανίσεις είχε 9.4 πόντους (141 σύνολο) με 19 εύστοχα τρίποντα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Στην Α.Ε. Καναλακίου θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά οι παίκτες Περικλής Κυράννας και Αλέξης Παπαζυγούρας.

Γεννημένοι το 2003. Ο Παπαζυγούρας ενεργός στο αντρικό του Θρύλου Ιωαννίνων από 15 χρόνων, πρώτος σκόρερ της ομάδας τις χρονιές 2021-22 και 2022-23. Παίζει με την ίδια άνεση στο 3 και στο 4 και βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα σε εύστοχα σουτ 2 πόντων στην ΕΣΚΑΒΔΕ.

Ο Κυρράνας από τις ακαδημίες του Θρύλου με γεμάτες χρονιές 2021-22 και 2022-23 στην ΕΣΚΑΒΔΕ, 2ος σκόρερ και τις 2 χρονιές αλλά και 1ος στα τρίποντα. Έχει βρεθεί στο εφηβικό του IBC Ιωαννίνων όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ και συμμετείχε ενεργά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Χαρακτηρίζεται από αθλητικότητα και αξιόλογο μακρινό σουτ.

Αλέξη και Περικλή σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε καλή σεζόν και πολλές επιτυχίες!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου