Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Νέος head coach στην Α.Ε. Καναλακίου ο Λευτέρης Κοσμάς

Ο Λευτέρης Κοσμάς θα είναι ο νέος προπονητής της Α.Ε. Καναλακίου αναλαμβάνοντας την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας στην επιστροφή της στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. 

Ο Γιαννιώτης προπονητής τα τελευταία δύο χρόνια ήταν head coach στο Θρύλο Ιωαννίνων και πλέον καλείται να καθοδηγήσει την ομάδα της Πρέβεζας που μετά από 3 σεζόν στη Γ΄ Εθνική επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα.

Η σχετική ανακοίνωση;

Η Αθλητική Ένωση Καναλακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας για την θέση του προπονητή του ανδρικού τμήματος με το Λευτέρη Κοσμά.

Ο Γιαννιώτης προπονητής απόφοιτος του τμήματος Χημείας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων με καταγωγή και από το Θεσπρωτικό Πρεβέζης, προέρχεται από τις ακαδημίες του ΑΓΣΙ όπου από πολλή μικρή ηλικία μετέβη σε προπονητικό ρόλο και εργάστηκε ως βοηθός τόσο στις ακαδημίες όσο και στην αντρική ομάδα στη Γ΄ Εθνική. Στη συνέχεια, έχοντας πραγματοποιήσει και τις απαραίτητες σπουδές, ανέλαβε το ελπιδοφόρο εγχείρημα του Θρύλου Ιωαννίνων της διετίας 2021-23 απαρτιζόμενο αποκλειστικά από νεαρούς αθλητές πολλοί εκ των οποίων εξελίχθηκαν σημαντικά. Ταυτόχρονα, εργάζεται δυναμικά ως βασικός προπονητής στο Epirus Sport and Health Center όπου και είναι υπεύθυνος των μικρών ηλικιακών τμημάτων της Atlas Basketball Academy από την έναρξη της έως και σήμερα. Τέλος, το όνομα του είναι συνδεδεμένο, τόσο λόγω επαγγελματικής όσο και προσωπικής σχέσης, με την ομάδα μπάσκετ των Ασφαλιστών του Εργασιακού Πρωταθλήματος Ιωαννίνων “Ευγ. Μουτσίκα” την οποία και υπηρετεί από το 2017.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου