Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Ο Βασίλης Μπέλλος στις ακαδημίες του ΑΤΛΑ

Ο Βασίλης Μπέλλος είναι το νέο πρόσωπο που προστίθεται στην προπονητική ομάδα της Ακαδημίας Άτλας. Ο 27χρονος αθλητής/πτυχιούχος προπονητής έχει διατελέσει μεταξύ άλλων μέλος του προπονητικού προγράμματος του Μαντουλίδη και της Σταυρούπολης.

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Ο ΑΤΛΑΣ ανακοινώνει την ένταξη του  Βασίλη Μπέλλου στην προπονητική ομάδα των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου. Η διαρκώς αυξανόμενη δυναμική των Ακαδημιών δημιουργεί την ανάγκη της περαιτέρω στελέχωσης με προπονητές των οποίων η ικανότητα στον αθλητικό και παιδαγωγικό τομέα είναι διαπιστωμένη και ικανή να συμβάλλει αποφασιστικά στην εξέλιξη των αθλητών – τριών του συλλόγου.

Ο Βασίλης, πέραν της θητείας του ως παίκτης σε ομάδες εθνικών κατηγοριών, έχει διατελέσει, ως πτυχιούχος προπονητής καλαθοσφαίρισης, μέλος του προπονητικού προγράμματος των σχολών Μαντουλίδη και της Σταυρούπολης και άλλων ομάδων. 

Η προσθήκη του Βασίλη στο προπονητικό team αναμένεται να αποτελέσει ουσιαστική κίνηση στην προσπάθεια του Συλλόγου για περαιτέρω αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Βασίλη, καλωσόρισες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου