Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

34ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων: Πρεμιέρα με ήττα από τις ισχυρές Εσπερίδες για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Την πολύ ισχυρή ομάδα των Εσπερίδων Καλλιθέας αντιμετώπισε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του 34ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων γνωρίζοντας την ήττα με 71-24. 

Η αθηναϊκή ομάδα έδειξε από την αρχή του αγώνα τη δυναμική της κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο 26-4. Στο ίδιο μοτίβο κύλισε το παιχνίδι μέχρι και το τέλος με τις Εσπερίδες να παίρνουν το ροζ φύλλο. 

Αύριο στις 15:30 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον Ο.Α. Χανίων.


Για να δείτε την πλήρη στατιστική απεικόνιση του αγώνα πατήστε εδώ:


Τα δεκάλεπτα: 4-26, 11-43, 17-57, 24-71

Διαιτητές: Κλεπουσνιώτου-Ράπτης-Πετρόπουλος

ΠΑΣ Γιάννινα (Παπανικολάου): Λασκαράκη, Κονταξή, Κουτσάφτη 9(1), Κωνσταντάρα 6, Παπανικολάου 2, Κύρου, Ζαρκάδη, Σιντόρη, Καψάλη 2, Γκαρτζονίκα 2, Μανούση, Τσοβίλη 3.

Εσπερίδες Καλλιθέας (Μπούτας): Γεωργίνη 4, Τζουνοπούλου 3(1), Κατσιώνη 4, Χλιαουτάκη 13, Βίγκα 4, Μανωλοπούλου 6, Καρδιασμένου, Σεγκούρα 9, Αρχιμανδρίτη 3(1), Μάνου 3, Κωστάκη 2, Λιανούδη 20(2).


Οι δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα:

Νίκος Παπανικολάου (προπονητής ΠΑΣ Γιάννινα): «Οι Εσπερίδες είναι μια εξαιρετική ομάδα. Είχαμε πάνω από δέκα χρόνια να εμφανιστούμε σε τελική φάση. Έχουμε αυτά τα παιδιά με τα οποία δουλεύουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε έως εδώ, είναι τεράστια επιτυχία για εμάς. Ευελπιστούμε ότι στα επόμενα παιχνίδια θα εμφανιστούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί».   

Αναστασία Κωνσταντάρα (αθλήτρια ΠΑΣ Γιάννινα): «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε από την αρχή αυτό. Παρόλα αυτά δώσαμε το 100%. Πάμε δυνατά αύριο που είναι ένα παιχνίδι που μας ενδιαφέρει περισσότερο. Θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».    


Θανάσης Μπούτας (προπονητής Εσπερίδες Καλλιθέας): «Ήμασταν προετοιμασμένοι για να παίξουμε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Στην πορεία φάνηκε ότι είχαμε περισσότερες αντοχές, άνοιξε το σκορ και γι αυτό είχαμε αυτό το τελικό αποτέλεσμα. Τα Γιάννινα είναι μια πολύ καλή ομάδα, την έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται, στόχος οι τρεις πρώτες θέσεις».

Έλενα Χλιαουτάκη (αθλήτρια Εσπερίδες Καλλιθέας): «Πρώτο παιχνίδι για εμάς και πρώτη νίκη. Πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο. Θα επιδιώξουμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε και καλύτερες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου