Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

ATHLOS Zagori Basketball Festival: Άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχών, παρουσιάστηκαν οι φανέλες

Στην τελική ευθεία μπαίνει σιγά σιγά το ATHLOS Zagori Basketball Festival που θα πραγματοποιηθεί από τις 3-5 Αυγούστου στον Ελαφότοπο με τις δηλώσεις συμμετοχών να ανοίγουν. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τη Δευτέρα 31 Ιουλίου. Παράλληλα, οι διοργανωτές δημοσίευσαν και τα σχέδια για τις double face φανέλες που θα φορούν οι παίκτες καθώς και τα μπασκετικά σορτς. 

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχών του ATHLOS Zagori Basketball Festival, που διοργανώνεται στον Ελαφότοπο Ζαγορίου μεταξύ 3 και 5 Αυγούστου. Το καθιερωμένο πλέον τουρνουά 3Χ3 του Αθλητικού Ομίλου Ελαφοτόπου, το οποίο βρίσκεται από το 2016 στο διεθνές πρόγραμμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA), αναβαθμίστηκε φέτος με την προσθήκη παράλληλων δραστηριοτήτων.

Επίσης, οι διοργανωτές δημοσιεύουν τα σχέδια για τις double face φανέλες μπάσκετ που θα λάβουν όλοι οι παίκτες δωρεάν, καθώς και μπασκετικά σορτς που μπορούν οι παίκτες να προμηθευτούν ξεχωριστά για να ολοκληρώσουν την εμφάνισή τους στα παιχνίδια. Επίσης, διαθέσιμα θα είναι και αναμνηστικά T-shirt. Παράλληλα, δημοσιεύονται και τα μπλουζάκια των εθελοντών-συντελεστών. Όλα τα ρούχα κατασκευάζονται από την ATHLOS Sportswear, μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης.

Πώς να δηλώσετε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχών θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Δευτέρα 31 Ιουλίου, με το πρόγραμμα των αγώνων να ανακοινώνεται την Τρίτη 1η Αυγούστου.

Δηλώστε συμμετοχή με τους παρακάτω τρόπους:

1. Hλεκτρονικά στο https://3x3.aoelafotopou.gr/

2. Mε e-mail στο 3x3@aoelafotopou.gr

3. Tηλεφωνώντας ή μέσω Whatsapp στο +302651130291

4. Αυτοπροσώπως στο λογιστικό γραφείο του κ. Γιώργου Ντιναλέξη, Σπύρου Λάμπρου 29, Ιωάννινα

Θα χρειαστούν τα ακόλουθα στοιχεία:

  •  Όνομα ομάδας
  •  Ονοματεπώνυμα & Ημ/νίες γέννησης παικτών
  •  Μεγέθη (XS-4XL) φανέλας για τον κάθε παίκτη της ομάδας
  •  Ένα τηλ. Επικοινωνίας
  • Προτίμηση για αγώνες ομίλων ανάμεσα στις 3, 4 και 5 Αυγούστου

Αν η σύνθεση της ομάδας σας δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, αρκεί το όνομα της ομάδας και τα στοιχεία του αρχηγού. Το κόστος συμμετοχής είναι 30 Ευρώ/ομάδα για την κατηγορία ανδρών (16+), 20 για την κατηγορία γυναικών και 12 για την κατηγορία Κ16 (14-15). Κάθε ομάδα μπορεί να διαθέτει το λιγότερο 3 και το πολύ 4 παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου