Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 9ο NBA Ntougias Basketball Camp

Το 9ο NBA Ntougias Basketball Camp ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με τον επίσημο καλεσμένο, Colston Kapnick, να αφήνει τους μικρούς αθλητές με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Έπεσε η αυλαία στο 9ου ΝΒΑ NTOUGIAS BASKETBALL CAMP που χάρισε όμορφες στιγμές γεμάτες χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Η τρίτη και τελευταία μέρα έληξε με πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια και για τα δύο γκρουπ όπου ο ενθουσιασμός ήταν εμφανής στα πρόσωπα τόσο των αθλητών όσο και των προπονητών. Η αρχή της μέρας ήταν για μία ακόμα φορά εντατική και ο coach Kapnick  άφησε τα παιδιά να ηγηθούν κάποιων ασκήσεων και να δείξουν πόσο δημιουργική είναι και να τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν πράξη όσα τους έδειξε τις προηγούμενες ημέρες. Οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές για τον αμερικανό coach ο οποίος στάθηκε στον ενθουσιασμό και την ενέργεια των αθλητών και στην διαρκή ανάγκη για ατομική βελτίωση των μικρών και μεγάλων αθλητών σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους γονείς και τα παιδιά που μας στηρίζουν σε κάθε προσπάθειά μας καθώς και τον coach Kapnick  για αυτή την συνεργασία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 10ο camp το 2024.

Το 9ο ΝΒΑ NTOUGIAS BASKETBALL CAMP για μία ακόμα φορά εκμεταλλεύεται τις γέφυρες που έχτισε ο Νίκος Ντούγιας κατά την διάρκεια της καριέρας του με κορυφαίους παίκτες και προπονητές και φέρνει στα Ιωάννινα καταξιωμένους επαγγελματίες που είναι σε μοναδική θέση να καθοδηγήσουν τα παιδιά τόσο τεχνικά όσο και ψυχολογικά καθώς είναι γνώστες του τι απαιτείται για να πετύχει ένας νεαρός αθλητής. Η μοναδική αυτή ευκαιρία είναι κάτι που δίνει στα Camp της ακαδημίας μας κάτι το ξεχωριστό με το οποίο μας έχει ταυτίσει ο κόσμος.

Φέτος το καμπ μας ταξίδεψε και στην όμορφη Ναύπακτο όπου σε συνεργασία με την ομάδα του Πας Ναυπάκτου περάσαμε ένα εκπληκτικό διήμερο μεταφέροντας στους αθλητές πολλά ερεθίσματα για την συνέχεια της πορείας τους. 

Ευχαριστούμε την ομάδα της Ναυπάκτου για την συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου