Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

34ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων: Ηττήθηκε από τον Κρόνο ο ΠΑΣ Γιάννινα, κοιτάζει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα

Το τελευταίο παιχνίδι στον όμιλο έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 58-23 από τον αήττητο Κρόνο Αγίου Δημητρίου. 

Οι Γιαννιώτισσες πλέον κοιτάζουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο 34ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων. Αύριο το πρωί στις 11:00 θα αντιμετωπίσουν τον 3ο του Α΄ ομίλου με τον επικρατέστερο να καταλάβει την 3η θέση  να είναι ο Ηρακλής Κοζάνης. Αυτός ο αγώνας θα καθορίσει αν ο ΠΑΣ Γιάννινα θα διεκδικήσει τις θέσεις 5-6 (σε περίπτωση νίκης) ή τις θέσεις 7-8 (σε περίπτωση ήττας).

Για να δείτε την πλήρη στατιστική απεικόνιση του αγώνα πατήστε εδώ:

Τα δεκάλεπτα: 17-7, 33-13, 46-18, 58-23

Διαιτητές: Τοπαλίδης-Ράπτης-Τσουρή

Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Ανδρεοπούλου): Κατσούλη Β. 1, Πολυχρονοπούλου 11(13ρ.), Ανδρέου 6, Προδρομίδη 8, Φουστέρη 2, Κατσούλη Ε. 13(1), Παπακώστα 2, Ζαφείρη 11(1), Γνεσούλη, Σταθοπούλου 1, Χατζόγλου 2, Λερούτσου 1.

ΠΑΣ Γιάννινα (Παπανικολάου): Λασκαράκη, Κονταξή, Κουτσάφτη 11(1), Κωνσταντάρα 5, Παπανικολάου 2, Κύρου, Ζορκάδη, Σιντόρη, Καψάλη, Γκαρτζονίκα 2, Μανούση, Τσοβίλη 3.


Οι δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα:

Κατερίνα Ανδρεοπούλου (προπονήτρια Κρόνου): «Ήταν πολύ πειστικές οι εμφανίσεις μας και στα τρία παιχνίδια. Ενώ τα δύο πρώτα στο μυαλό μας ήταν μεγάλα ντέρμπι, νομίζω ήμασταν συνεπείς σε ότι είχαμε δουλέψει. Στόχος μας ήταν να είμαστε πολύ κοντά σε αυτά που παίζουμε. Τώρα εδώ που έχουμε φτάσει έχουμε αρχίσει και ονερευόμαστε, να πιστεύουμε και να θέλουμε. Τα παιδιά είναι πολύ κουρασμένα. Θέλω να πιστεύω ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ότι θα δείξουμε αυτό που έχουμε δείξει στα τρία πρώτα παιχνίδια».  

Ηλέκτρα Πολυχρονοπούλου (αθλήτρια Κρόνου): «Είναι πολύ σημαντικές οι εμπειρίες για το μέλλον. Ήταν σημαντικό για εμάς να δείξουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα πρώτα τρία ματς για να περάσουμε στο φάιναλ φορ. Είμαστε πολύ χαρούμενες. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και στις αθλήτριες των Ιωαννίνων. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα, δείχνοντας καλό αγωνιστικό πρόσωπο».  

Νίκος Παπανικολάου (προπονητής ΠΑΣ Γιάννινα): «Έχουμε ένα παιχνίδι αύριο που πιθανότατα θα είναι με την Κοζάνη, και με νίκη θα βρεθούμε να διεκδικούμε τις θέσεις 5-6. Είναι κάτι που το είχαμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας. Δεν θέλαμε να το πούμε, το λέγαμε μεταξύ μας. Θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε από αυτό το παιχνίδι. Αν δεν τα καταφέρουμε για εμάς θα ήταν επιτυχία και η 7η θέση, αλλά ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία θα ήταν υψηλότερες θέσεις. Ήρθαμε εδώ ήδη επιτυχημένοι, μετά από 10 χρόνια απουσίας από τα πανελλήνια».    

Στεφανία Τσοβίλη (αθλήτρια ΠΑΣ Γιάννινα): «Είναι πάρα πολλές οι εμπειρίες που αποκομίζουμε από αυτό το τουρνουά. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο παρά τα αρνητικά αποτελέσματα. Αύριο θα έχουμε ένα παιχνίδι που θα κρίνει αν θα πάμε για τις θέσεις 5-6 ή 7-8. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στους αγώνες που απομένουν». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου