Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Athlos Zagori Basketball Festival: Επιστρέφει τον Αύγουστο στον Ελαφότοπο το τουρνουά θεσμός

Το τουρνουά που έχει γίνει πλέον θεσμός επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά στον Ελαφότοπο το τριήμερο 3-5 Αυγούστου αναβαθμισμένο και με το όνομα "Athlos Zagori Basketball Festival".

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Με νέο όνομα και αναβαθμισμένο επιστρέφει μεταξύ 3 και 5 Αυγούστου το μπασκετικό event του Ελαφοτόπου, το οποίο πλέον θα ονομάζεται ATHLOS Zagori Basketball Festival. Έχοντας διοργανώσει πέντε επιτυχημένα τουρνουά 3Χ3 από το 2016, ο Αθλητικός Όμιλος Ελαφοτόπου, το ερασιτεχνικό μη-κερδοσκοπικό σωματείο που διοργανώνει το τουρνουά, συνεχίζει την εκδήλωση με υψηλές προσδοκίες.

Η εκδήλωση λαμβάνει ξανά χώρα την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, ενώ στο τουρνουά 3Χ3 προστίθενται διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις όπως summer party με τη συμμετοχή DJ, το οποίο θα συνεχιστεί μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά.

Οι διοργανωτές ευελπιστούν φέτος το τουρνουά να περιέχει και κατηγορία γυναικών αλλά και ειδική κατηγορία νεότερων παικτών ηλικιών 14 και 15 ετών. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ανοίξουν σύντομα μέσω ειδικής πλατφόρμας που κατασκευάζει ο Α.Ο. Ελαφοτόπου.

Υπό την αιγίδα της FIBA

Το τουρνουά τελεί ήδη από το 2016 υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA), αποτελεί μέρος του παγκοσμίου προγράμματός της, και συνεπώς είναι ένα από σημαντικότερα τουρνουά της Δυτικής Ελλάδας. Σε πρόσφατη, μάλιστα, επιστολή του, ο Robert Rieblinger, υπεύθυνος Ανάπτυξης 3Χ3 της FIBA, αναφέρει πως «οι δραστηριότητες κάθε διοργανωτή όπως ο Αθλητικός Όμιλος Ελαφοτόπου ενισχύουν σημαντικά τις πιθανότητες πρόκρισης ομάδων από την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις». Πρόκειται για την πρώτη διοργάνωση στην Ήπειρο που εντάχθηκε στο πρόγραμμα της FIBA.

Με την υπογραφή της ATHLOS Sportswear

Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης είναι για πέμπτη χρονιά η ATHLOS Sportswear, η πρωτοπόρος εταιρεία αθλητικών ειδών και αθλητικής-επαγγελματικής ένδυσης με έδρα το Ζαγόρι. Και φέτος, η ATHLOS παράγει τις φανέλες διπλής όψεως που θα προσφερθούν σε όλους τους παίκτες της διοργάνωσης, με την εγγύηση της υψηλής ποιότητας σε σχέδιο και υλικό που έχουν όλα τα προϊόντα της. Φέτος, οι παίκτες θα μπορούν επίσης να προμηθευτούν ξεχωριστά και ειδικό σορτς και αναμνηστικό T-shirt. Τη διοργάνωση υποστηρίζει επίσης σειρά άλλων χορηγών, οι οποίοι θα ανακοινωθούν από τους διοργανωτές σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου