Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Με στόχο να στεφθεί πρωταθλήτρια η Δόξα Πύρρου Άρτας, για να μείνει "ζωντανός" στη μάχη του τίτλου ο Ιόνιος

φωτο: artagoal.gr

Τελικοί πράξη 2η αύριο το απόγευμα στο ΕΑΚ Κέρκυρας όπου ο Ιόνιος φιλοξενεί τη Δόξα Πύρρου Άρτας στις 18:00 το απόγευμα.

Οι Φαίακες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο καθώς θέλουν τη νίκη για να ισοφαρίσουν τη σειρά και να τη στείλουν σε 3ο παιχνίδι. Η επιστροφή του Στέφανου Νεδέλκου αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον Ιόνιο. Από την άλλη, η Δόξα Πύρρου Άρτας πηγαίνει στην Κέρκυρα βρισκόμενη στο 1-0 και θέλει να τελειώσει τη δουλειά κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming μέσω του επίσημου καναλιού της Δόξας Πύρρου Άρτας στο YouTube  με τη διοίκηση των Αρτινών μάλιστα να ευχαριστεί μέσω δελτίου τύπου τη διοίκηση του Ιονίου που παραχώρησε την άδεια προκειμένου να προβληθεί το παιχνίδι.


Το σχετικό δελτίο τύπου: 

Η Διοίκηση της ομάδας μας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι ο 2 ος Τελικός του Πρωταθλήματος Α΄ Ανδρών Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 06/05/2023 και ώρα 18:00΄ στο Ε.Α.Κ. Κέρκυρας θα μεταδοθεί σε live streaming μετάδοση μέσω του επίσημου καναλιού μας στο You Tube.

Ευχαριστούμε δημόσια τη Διοίκηση του Α.Σ. ΙΟΝΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ που στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε μας παραχώρησε την άδεια για την μετάδοση αυτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου