Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Δόξα Πύρρου Άρτας: Ευχαρίστησε τους συντελεστές του πρωταθλήματος δίνοντας ραντεβού με τους φιλάθλους στην απονομή του τίτλου

Τους συντελεστές που συνέβαλαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ και στην επιστροφή στις Εθνικές Κατηγορίες θέλησε να ευχαριστήσει με δελτίο τύπου η Δόξα Πύρρου Άρτας. 

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν, είμαστε πια πρωταθλητές και η ομάδα μας επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες.

Συνεχίζουμε λοιπόν για να φτάσουμε, με την στήριξή σας, όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από το Δ.Σ. σε κάθε έναν από όλους όσους συνέβαλαν σ’ αυτή την όμορφη προσπάθεια (φίλαθλοι, χορηγοί, μέλη, παίκτες, προπονητές).

Ευχαριστούμε τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος (Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε.) και τους διαιτητές για την άψογη διοργάνωση, καθώς και τη διοίκηση του αθλητικού κέντρου του δήμου μας για τις εγκαταστάσεις που μας διέθεσε. Τον Υφυπουργό κ. Γιώργο Στύλιο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Ψαθά και το Δήμαρχο κ. Χρήστο Τσιρογιάννη , για την στήριξη που μας προσέφεραν.

Ακόμα, ευχαριστούμε του αθλητικούς συλλόγους του νομού, που καλλιεργούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, για την στήριξη που μας παρείχαν (σχεδόν στο σύνολό τους), κάνοντας μας να νιώθουμε ότι ήταν ευχή όλων, η άνοδος στη Γ’ Εθνική. Πιστέψαμε ότι είμαστε «Μία πόλη – Μία ομάδα». Από αυτό αντλήσαμε δύναμη και αναδειχθήκαμε πρωταθλητές.

Τέλος, καλούμε τους φιλάθλους να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στην εκδήλωση απονομής, προς το ανδρικό τμήμα της ομάδας μας, κυπέλλου και μεταλλίων, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο παλιό κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Αρταίων, την Τετάρτη 17 Μαΐου και ώρα 18:00. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου