Τρίτη 2 Μαΐου 2023

"Ξενιτεμένοι Γιαννιώτες": Τα πεπραγμένα της περασμένης εβδομάδας

Λευτέρης Μαντζούκας, Άλκης Παππάς, Σπύρος Παπανικολάου και Νίκος Βασιλείου συνεχίζουν να έχουν κανονικά αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις ομάδες τους σε Basket League, Elite League και Γ΄ Εθνική αντίστοιχα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έκαναν οι Γιαννιώτες που αγωνίζονται μακριά από την πόλη τους. 

Λευτέρης Μαντζούκας (Παναθηναϊκός-Basket League)

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση της Basket League πανηγύρισε την περασμένη Τετάρτη ο Παναθηναϊκός μετά το άνετο πέρασμά του από τη Ρόδο με το 89-47 επί του Κολοσσού κάνοντας το 2-0 στη σειρά. Σε 12:32 ο Γιαννιώτης power forward είχε 3 πόντους (1/3 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ.


Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός-Elite League)

Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παπάγου και Πανερυθραϊκό διεξήχθη το περασμένο Σάββατο με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 92-91 με ένα jump shoot του Peterson να κάνει τη διαφορά. Ο Παππάς σε 08:47 σημείωσε 5 πόντους (1/1 τρίποντο, 1/2 δίποντα), μοιράζοντας και 2 ασίστ. Στο 17-12 το ρεκόρ του Πανερυθραϊκού.


με το νούμερο 1 ο Άλκης Παππάς 


     
Σπύρος Παπανικολάου (Φ.Ε.Α.-Elite League)

Ματσάρα ήταν και το παιχνίδι της Φ.Ε.Α. με τη Νεανική Εστία Μεγαρίδος με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το ροζ φύλλο με 91-89 και τη Φ.Ε.Α. να υποχωρεί στο 8-21. Ο Παπανικολάου σε 04:33 είχε 3 πόντους (1/2 τρίποντα).    



Νίκος Βασιλείου (Προμηθέας 2014-Γ΄ Εθνική playout)

Τη σειρά με τον Δίωνα Κυπαρισσίας ξεκίνησε ο Προμηθέας 2014 με την ομάδα που θα την κερδίσει να παραμένει στη Γ΄ Εθνική ενώ την ηττημένη να υποβιβάζεται. Προχθές, ο Δίωνας υπερασπίστηκε την έδρα του επικρατώντας με 69-57 κάνοντας το 2-1. Ο Βασιλείου ήταν διψήφιος έχοντας 10 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα με την ομάδα του να χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη την ερχόμενη Κυριακή ώστε να παραμείνει "ζωντανή" στη μάχη της παραμονής. 



Δημήτρης Κοσίνας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου