Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Δόξα Πύρρου Άρτας: Ο απολογισμός της κανονικής περιόδου και ο μεγάλος στόχος στα playoff

Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η ομάδα μας τερμάτισε αήττητη – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιώντας ένα μοναδικό ρεκόρ στα αθλητικά δρώμενα της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε., με 36 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος - κατακτώντας την κορυφή του νοτίου ομίλου της Α’ κατηγορίας.

Με πλεονέκτημα έδρας η Α.Ε. Δόξας – Πύρρου Άρτας ρίχνεται στη μάχη των Playoffs ανόδου στη Γ εθνική κατηγορία. Ο πρώτος ημιτελικός ξεκινά το Σάββατο 8 Απριλίου στις 18:30 στο Τ9 Κωστακιών Άρτας, με αντίπαλο τη δευτεραθλήτρια του βορείου ομίλου, Νικόπολη Πρέβεζας, με την πρόκριση στους τελικούς να παίρνει η ομάδα που θα πετύχει πρώτη 2 νίκες.

Αφού ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και τους φίλους, που ήταν συνοδοιπόροι και αρωγοί στην, μέχρι τώρα, πορεία μας, καλούμε το φίλαθλο κοινό της Άρτας, να στηρίξει με την παρουσία του την προσπάθεια της ομάδας, ώστε να πετύχει τον πολυπόθητο στόχο.

Τέλος, ενημερώνουμε τους έχοντες δικαίωμα ελευθέρας εισόδου (προπονητές κλπ), λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα, της μεγάλης κυκλοφορίας καρτών διαρκείας και της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων, θα εισέλθουν στις κερκίδες, μόνο αν υπάρξουν κενές θέσεις, κατά την έναρξη του αγώνα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Ο Γ. Γραμματέας

Γιώργος Μπίστας 

Σπύρος Τζαχρήστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου