Τρίτη 18 Απριλίου 2023

"Ξενιτεμένοι Γιαννιώτες": Τα πεπραγμένα τους τη Μεγάλη Εβδομάδα

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Γιαννιωτών που αγωνίζονται μακριά από την πατρίδα τους συνεχίστηκαν κανονικά και τη Μεγάλη Εβδομάδα. Πάμε να δούμε αναλυτικά άπαντες τι έκαναν.

Λευτέρης Μαντζούκας (Παναθηναϊκός-EuroLeague) 

Στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτίζαν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη φετινή EuroLeague ο Παναθηναϊκός τελειώνοντας τη σεζόν με ήττα με 83-81 από την ομάδα της Σερβίας σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή. Για 15:34 βρέθηκε στο παρκέ ο Μαντζούκας έχοντας 6 πόντους (2/4 τρίποντα) και 2 ριμπάουντ. 


Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός-Elite League)

Στην έδρα της Ελευθερούπολης αγωνίστηκε τη Μεγάλη Τετάρτη ο Πανερυθραϊκός με το τελικό 76-61 υπέρ των γηπεδούχων να φέρνει τους "ερυθρόλευκους" στο 16-11. Ο Παππάς μοίρασε 3 ασίστ χωρίς να σημειώσει κάποιο πόντο (0/2 σουτ) στα 04:51 που έπαιξε. 


με το νούμερο 1 ο Άλκης Παππάς 

Μάριος Τσίγκας (Απόλλων Καλαμαριάς-Γ΄ Εθνική playout)

3η συνεχόμενη ήττα στη διαδικασία των playout από την Ασπίδα Ξάνθης για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 77-66 και υποβιβασμός καθώς οι Ξανθιώτες έκαναν την ανατροπή φτάνοντας στο 3-2. Ο Τσίγκας σημείωσε 4 πόντους.


*Ο Σπύρος Παπανικολάου δεν αγωνίστηκε στην ήττα της Φ.Ε.Α. με 71-69 από τον Τρίτωνα σε παιχνίδι που διεξήχθη τη Μεγάλη Τετάρτη.


Δημήτρης Κοσίνας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου