Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων: Το πρόγραμμα του τριημέρου (4-6 Μαρτίου)

Σύμφωνα με απόφαση της ΕΟΚ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη κάθε αγώνα μπάσκετ στη μνήμη των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη, με όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές να φέρουν πένθος στην εμφάνισή τους.
Η απόφαση αυτή ισχύει για όλους τους αγώνες Εθνικών και τοπικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου και τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Στο Νέο Κλειστό, το πρόγραμμα της αγωνιστικής δράσης περιλαμβάνει σπουδαία ματς με την αρχή να γίνεται το μεσημέρι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC να αντιμετωπίζει τα Χανιά για την Α1 Γυναικών (σε ματς που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών), ενώ αμέσως μετά ο Βίκος Falcons υποδέχεται στο ντέρμπι κορυφής της Β’ Εθνικής Ανδρών, τα Τρίκαλα Basket. Ακόμη την ίδια μέρα ο Θρύλος Ιωαννίνων αντιμετωπίζει σε ματς για την Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ την ΓΕ Κέρκυρας.

Την Κυριακή η γυναικεία ομάδα του ΙΒC, υποδέχεται για την Α2 Εθνική Γυναικών τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ η ανδρική ομάδα του IBC αντιμετωπίζει για την Γ’ Εθνική Ανδρών τους Τιτάνες Παλαμά. Επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αγώνα για το πρωτάθλημα Μίνι 2010 Αγοριών, ενώ τη Δευτέρα θα διεξαχθεί αγώνας για το πρωτάθλημα της U21.

Αναλυτικά:

Σάββατο 4 Μαρτίου:

Γυναικών – Α1 Εθνική (14.00): ΠΑΣ Γιάννινα WBC – ΟΑ Χανίων

Ανδρών – Β’ Εθνική (17.00): Βίκος Falcons – Τρίκαλα Basket

Ανδρών – Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ (19.30): Θρύλος Ιωαννίνων – ΓΕ Κέρκυρας.

Κυριακή 5 Μαρτίου:

Γυναικών – Α2 Εθνική (13.00): IBC – Άρης Θεσσαλονίκης

Ανδρών – Γ’ Εθνική (17.00): IBC – Τιτάνες Παλαμά

Μίνι 2010 Αγοριών (19.30): Βίκος Falcons – ΠΑΣ Γιάννινα.

Δευτέρα 6 Μαρτίου:

Νέων U21 (18.45): Βίκος Falcons – Μαχητές Πειραματικό Πεύκων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου