Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Το pregame του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Εύνικος

Τον τρίτο συνεχόμενο «τελικό» έχει μπροστά της η Γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με τον προπονητή της ομάδας, Τζον Μαργαρίτη, να προσκαλεί τους φιλάθλους να γεμίσουν το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο.

Την Κυριακή στις 14.00 στο Νέο Κλειστό ο ΠΑΣ WBC υποδέχεται τον Εύνικο, επιζητώντας τη νίκη σε πρώτη φάση και στη συνέχεια την κάλυψη και της διαφοράς των 15 πόντων με την οποία είχε ηττηθεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Ο προπονητής του ΠΑΣ WBC, Τζον Μαργαρίτης δήλωσε: «Η πόλη μας δεν πρέπει να αφήσει την ομάδα μας να χάσει το παιχνίδι. Μετά τη σεζόν αυτή, μπορεί οι παίκτριες να μη μείνουν εδώ, μπορεί να φύγω κι εγώ, όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Το μόνο που θα μείνει σίγουρα είναι ο ΠΑΣ, που ανήκει στα Γιάννενα. Θα πρέπει η πόλη να κρατήσει τον ΠΑΣ εκεί που βρίσκεται σήμερα και γι’ αυτό θέλουμε να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει να γεμίσει τις κερκίδες και να μη μας αφήσει να χάσουμε. Την Κυριακή δεν παίζουμε μόνο για τη νίκη, αλλά παίζουμε και για το μέλλον. Τα μικρά παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ έχουν πρότυπα στη ζωή τους και με τον ΠΑΣ στην Α1 έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα μας να ανταγωνίζεται με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, με ομάδες που είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Αν δεν τα καταφέρουμε φέτος, δε θα έχουν την ευκαιρία του χρόνου να βλέπουν αγώνες τέτοιου επιπέδου. Η πόλη μας λοιπόν πρέπει να έρθει να μας συμπαρασταθεί γιατί την Κυριακή παίζουμε για το μέλλον, που είναι πιο σημαντικό από μία νίκη».

Ο κόουτς αναφέρθηκε και στην απόκτηση των νέων παικτριών, της Καναδής Ντανίσα Πρόβο και των Ελληνίδων Ισμήνης Πράπα και Δήμητρας Γκιζάνη: «Η παγίδα για εμάς είναι να αποφύγουμε αυτό που συνήθως παθαίνουμε  όλοι οι άνθρωποι που χαλαρώνουμε, λίγο πριν φτάσουμε στη γραμμή του τερματισμού, Όχι, πρέπει να φτάσουμε ως το τέλος και εκεί να το τελειώσουμε, όπως έκανε ο Δαυίδ με τον Γολιάθ. Η διοίκηση μας βοήθησε πολύ με την ενίσχυση της ομάδας γιατί έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε καλύτερη προπόνηση και στη διάρκεια των αγώνων, να μπορούμε να ξεκουράζουμε τις παίκτριές μας, ώστε να παίζουν στο ίδιο επίπεδο ως το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου